جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری حواشی هنرمندان ایرانی و خارجی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته سینما و تئاتر توسط ~ArMaN~ با نام حواشی هنرمندان ایرانی و خارجی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,702 بازدید, 109 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته سینما و تئاتر
نام موضوع حواشی هنرمندان ایرانی و خارجی
نویسنده موضوع ~ArMaN~
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ~ArMaN~
موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

<<همیار سرپرست بخش عمومی >>
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,751
مدال‌ها
2
♦️نصرالله مدقالچی: بتوانم به دوبله برمی‌گردم

نصرالله مدقالچی، دوبلور مطرح کشورمان که بیش از یک ماه قبل تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفته بود، اکنون می گوید:
🔹️حدود ۴۰ روز از عمل جراحی قلبم می‌گذرد و الحمدالله نسبت به گذشته خیلی بهترم. این روزها بیشتر در منزل کتاب می‌خوانم. گاهی اوقات هم برخی دوستان لطف می‌کنند و به دیدنم می‌آیند، اما به دلیل اینکه ممنوع‌الملاقات هستم همه دوستان نمی‌توانند به دیدنم بیایند، اما واقعاً به من محبت دارند و من از همه تشکر می‌کنم.
🔹️فعلاً دوران نقاهتم را می گذرانم. ان شاءالله اگر به آن درجه از بهبودی برسم که بتوانم کار کنم، حتماً به دوبله بازخواهم گشت.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,751
مدال‌ها
2
♦️کلاهبرداری بدل بازیگر «ستایش»

🔹یک شیاد که از لحاظ چهره و قد و قامت شباهت زیادی به «امید علیمردانی» بازیگر سریال «ستایش» داشته، به بهانه‌های مختلف کلاهبرداری‌های متعددی انجام داده است.
🔹او تاکنون چندین نفر را تحت این عنوان، فریب داده و اقدام به کلاهبرداری میلیونی از آنها کرده‌ است.
🔹«امید علیمردانی» بازیگر و تهیه‌کننده که با شنیدن این خبر بسیار متعجب شده بود، گفت: «واقعاً عنوان مرا جعل کردند و رفته‌اند کلاهبرداری! نمی‌دانم چه بگویم! چطوری مرا جعل کرده‌اند؟ من که دیگر مشخص هستم و همه مرا دیده‌اند.»

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,751
مدال‌ها
2
♦️کاخ گلستان امروز تا ۱۲ ظهر باز است

روابط‌عمومی مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان اعلام کرد:
🔹️گردشگران در روز دوشنبه ۲۱ آذرماه تا ساعت ۱۲ ظهر امکان بازدید از این میراث جهانی را دارند و این مجموعه به دلیل انجام عملیات فنی، ادامه روز تعطیل است.
🔹ساعات بازدید از کاخ گلستان به طور معمول از ساعت ۸ تا ۱۷ است که از سه‌شنبه ۲۲ آذرماه طبق این روال میزبان گردشگران است.
🔹این مجموعه تاریخی در محدوده بازار تهران قرار دارد و تنها میراث جهانی تهران است که از دو خیابان پانزده خرداد و ناصرخسرو قابل دسترسی است.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,751
مدال‌ها
2
🎬 رونمایی از پوستر مستندی درباره اولین فیلم توقیفی سینمای ایران

🔹در آستانه آغاز شانزدهمین جشنواره سینماحقیقت از پوستر مستند «برزخی‌ها» رونمایی شد.

🔹این مستند که به کارگردانی عارف افشار در بخش مسابقه ملی سینما حقیقت حضور دارد، به بررسی حواشی و اتفاقات اولین فیلم توقیفی سینمای ایران می پردازد. طراحی این پوستر را محمدرضا بیاتی انجام داده است.

🔹مستند «برزخی‌ها» در باشگاه رویاد تولید شده و محصول سازمان هنری رسانه ای اوج است.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,751
مدال‌ها
2
نامزدهای گلدن گلوب ۲۰۲۳ معرفی شدند

🔹بهترین فیلم درام: «آواتار»، «الویس»، «فبلمن‌ها»، «تار» و «تاپ‌گان: ماوریک»

🔹بهترین کمدی یا موزیکال: «بابیلون»، «بنشی‌های اینی‌شرین»، «همه‌چیز همه‌جا به یک‌باره»، «گلس آنین: یک چاقوکشی اسرارآمیز» و «مثلث غم»

🔹بهترین کارگردانی: جیمز کامرون برای «آواتار»، دانیل کوان و دانیل شاینرت برای «همه‌چیز همه‌جا به یک‌باره»، استیون اسپیلبرگ برای «فبلمن‌ها»، باز لورمن برای «الویس» و مارتین مک دونا برای «بنشی‌های اینشرین»

🔹بهترین بازیگر نقش اول زن درام: کیت بلانشت برای «تار»، الیویا کلمن برای «امپراتوری روشنایی»، وایولا دیویس برای «زن شاه»، آنا دِآرماس برای «بلوند» و میشل ویلیامز برای «فبلمن‌ها»

🔹بهترین بازیگر نقش اول مرد درام: استین باتلر برای «الویس»، برندون فریزر برای «نهنگ»، هیو جکمن برای «پسر»، بیل نایی برای «زندگی» و جرمی پاپ برای «بازرسی»

🔹بهترین فیلم غیرانگلیسی: «در جبهه غرب خبری نیست» از آلمان، «آرژانتین ۱۹۸۵» از آرژانتین، «نزدیک» از بلژیک، «تصمیم به رفتن» از کره جنوبی، «آرآرآر» از هند

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,751
مدال‌ها
2
♦️نصرالله مدقالچی: بتوانم به دوبله برمی‌گردم

نصرالله مدقالچی، دوبلور مطرح کشورمان که بیش از یک ماه قبل تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفته بود، اکنون می گوید:
🔹️حدود ۴۰ روز از عمل جراحی قلبم می‌گذرد و الحمدالله نسبت به گذشته خیلی بهترم. این روزها بیشتر در منزل کتاب می‌خوانم. گاهی اوقات هم برخی دوستان لطف می‌کنند و به دیدنم می‌آیند، اما به دلیل اینکه ممنوع‌الملاقات هستم همه دوستان نمی‌توانند به دیدنم بیایند، اما واقعاً به من محبت دارند و من از همه تشکر می‌کنم.
🔹️فعلاً دوران نقاهتم را می گذرانم. ان شاءالله اگر به آن درجه از بهبودی برسم که بتوانم کار کنم، حتماً به دوبله بازخواهم گشت.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,751
مدال‌ها
2
‏یک «هنرمند آماتور» محلی در اسپانیا از کشیش اجازه می‌گیره تا مجسمه چوبی مریم و عیسی رو که مال حدود ۶۰۰ سال پیش بوده، ترمیم کنه.
ببینید ابله چکار کرده با مجسمه. رنگش کرده. :))))))

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,751
مدال‌ها
2
♦️اکران فیلم سینمایی «عینک» در هنر و تجربه از ۳۰ آذر

🔹فیلم سینمایی «عینک» به کارگردانی رضا آقایی و تهیه‌کنندگی مهدی عظیمی‌میرآبادی از ۳۰ آذر در سینماهای هنر و تجربه اکران می‌شود.
🔹داستان این فیلم درباره خواهر و برادری است که در روزهای نزدیک عید تلاش می‌کنند تا عینک مادربزرگشان را تعمیر کنند. در این راه با «امان» پسر بچه افغان آشنا می‌شوند که ادعا می‌کند می‌تواند به آنها کمک کند.
🔹فیلم سینمایی «عینک» از ۳۰ آذر در سینماهای هنر و تجربه اکران می‌شود.
🔹راستین عزیزپور، سانیا رمضانی، مهدی هاشمی و پرویز بزرگی در این فیلم به ایفای نقش پرداختند.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,751
مدال‌ها
2
♦️«هیچ‌ک.س منتظرت نیست» از هفته آینده اکران می‌شود/ رونمایی از پوستر جدید

🔹مستند سینمایی «هیچ‌ک.س منتظرت نیست»، محصول مرکز مستند سوره، به کارگردانی و تهیه‌کنندگی محسن اسلام‌زاده از هفته آینده در سینماهای منتخب سراسر کشور روی پرده می‌رود.

🔹همزمان با نزدیک شدن به زمان اکران این مستند که روایتی از زندگی زنان کارتن‌خواب و آسیب‌دیده از اعتیاد است، از جدیدترین پوستر آن با طراحی محمد تقی‌پور رونمایی شد.

🔹پخش «رویش» بستری رویدادمحور است که با هدف توجه ویژه به فیلمسازان جوان و حمایت از آثار مستند، فیلم‌های کوتاه و… که فرصتی برای ورود به جریان حرفه‌ای پخش در سینما ندارند، راه‌اندازی شده است.

🔹این مستند سینمایی پیش از این در چهلمین جشنواره فیلم فجر و پانزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت» حضور یافته بود که موفق به کسب جایزه ویژه بهترین فیلم مستند از نگاه داوران ناجی هنر در بخش ملی جشنواره «سینماحقیقت» شد. این مستند همچنین در اولین حضور بین‌المللی خود در بخش مسابقه مستندهای بلند هجدهمین دوره جشنواره «سینمای مسلمان کازان» به نمایش در‌آمد.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
888
1,751
مدال‌ها
2
🎬 رونمایی از پوستر مستندی درباره اولین فیلم توقیفی سینمای ایران

🔹در آستانه آغاز شانزدهمین جشنواره سینماحقیقت از پوستر مستند «برزخی‌ها» رونمایی شد.

🔹این مستند که به کارگردانی عارف افشار در بخش مسابقه ملی سینما حقیقت حضور دارد، به بررسی حواشی و اتفاقات اولین فیلم توقیفی سینمای ایران می پردازد. طراحی این پوستر را محمدرضا بیاتی انجام داده است.

🔹مستند «برزخی‌ها» در باشگاه رویاد تولید شده و محصول سازمان هنری رسانه ای اوج است.

بالا پایین