جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه "خلاء؛"

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط EMMA- با نام \"خلاء؛\" ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 421 بازدید, 8 پاسخ و 14 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع \"خلاء؛\"
نویسنده موضوع EMMA-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط EMMA-
موضوع نویسنده

EMMA-

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
4,125
18,180
مدال‌ها
3

IMG_20230527_201540_991.jpg
ما نیمی از عمر خود را در انتظار کسانی که دوستشان داریم و نیمی دیگر را در حال ترک کسانی که دوستشان داریم سپری می‌کنیم.

(''ویکتور هوگو'')
[تاپیک اختصاصی می‌باشد؛ از فرستادن پیام جداً خودداری کنید!]

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

EMMA-

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
4,125
18,180
مدال‌ها
3

IMG_20230630_183114_385.jpg
شادی بعد از مدتی دیگه رنگ قدیمی خودش رو نداره، غم‌ها به دل‌های دیگه‌ای سفر می‌کنن و خاطرات در مغز ما پراکنده و فراموش میشن. ولی درد؟ تا ابد به ما لبخند خواهد زد... .

موضوع نویسنده

EMMA-

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
4,125
18,180
مدال‌ها
3
IMG_20230724_200433_334.jpg فراموشت نمی‌کنم ولی نسبت به تو دیگر بی‌حسم... .
بیشتر از چیزی که فکرش را می‌کنی دوستت دارم ولی؛ دیگر حرف زدن با تو مثل قبل خوش‌حالم نمی‌کند... .
معذرت می‌خواهم اگر حسم نسبت به تو مثل قبل نیست، شاید اگر تلاشی برایش کرده بودم الان برای حرف زدن با تو شک نداشتم!
دیگر نمی‌شود درستش کرد، شاید هم می‌شود ولی من دیگر برای درست کردنش تلاش نمی‌کنم، شاید ناامیدم کرده‌ای:›

موضوع نویسنده

EMMA-

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
4,125
18,180
مدال‌ها
3
IMG_20230721_131031_407.jpg
از این‌که «تو» از کارهای کرده و نکرده پشیمانم می‌کنی، از وجود خودم منتفرم می‌کنی متنفرم...
میشه بس کنی:)
درست است که نمی‌دانم چه مرگم است؛ و نمی‌دانم چه بگویم ولی می‌دانم که تمام چیزهایی که شک داشتم واقعیت داشتند، دیدیـ؟ من هیچوقت درمورد مواردی که ثابت شده‌اند دروغ نگفته‌ام... .
آن هم به تو...
از همان اوّل می‌دانستم ولی من زیاده‌روی کردم!
معذرت می‌خوام...
معذرت خواهی چیز را درست نمی‌کند ولی خب... .

موضوع نویسنده

EMMA-

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
4,125
18,180
مدال‌ها
3

IMG_20231127_163020_654.jpg
قژ کالی لیو ئالی پرشنگی نیگا کال
ئه‌ی کچه جوانه‌که‌ی سه‌رگونا نه‌ختیک ئال
ئه‌ی کچه مه‌نگه‌که‌ی به‌ده‌نگی چپه دوو

گه‌نده مووی ده‌مووچاو مه‌چه‌ک هه‌لنه گرتوو
@آفرودیت؛

موضوع نویسنده

EMMA-

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
4,125
18,180
مدال‌ها
3

IMG_20231205_234657_352.jpg

بعضی وقت‌ها میشی سوم شخص هر رابطه؛ همونی که گند می‌زنه به همه‌چی، کاش همیشه اون شخص من نباشم، چرا همیشه اون نفر سوم منم؟ کاش بشه محو شد، ناپدید شد و هیچ‌کَس پیدات نکنه... .
کاش احساسات همیشه پیروز نشن، نابودت می‌کنن!

بالا پایین