جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

رمان منتشر شده خندهای شیطانی از مائده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آثار منتشر شده شما توسط DELVIN با نام خندهای شیطانی از مائده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 201 بازدید, 0 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آثار منتشر شده شما
نام موضوع خندهای شیطانی از مائده
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELVIN
khandehaye_shetani.jpg
عنوان: خندهای شیطانی
نویسنده: مائده
ژانر: عاشقانه
خلاصه:
این رمان زندگی دختر و پسری را بازگو می کند، حامی که اتفاقات گذشته او را سرد و سخت و تلخ کرده و اما هلیدای که قصد دارد به زندگی تاریک و سرد او رنگ و گرما بدهد، زمانی که همه چیز خوب پیش می‌‌رود اتفاقی غیر منتظره می‌افتد …
تکه‌ای از اثر:
صبح با صدای زنگ آلارم گوشیم از خواب بیدار شدم. به جرئت میتونم بگم دیشب بهترین شب زندگیم بود چون بلاخره بعد از چهار سال یه خواب راحت و بدون کابوس داشتم نور خورشید دقیقاً به صورتم می تابید از جام بلند شدم و پرده رو کشیدم و سعی کردم نگاهم به خونه روبه رویی نیوفته تا دوباره داغ دلم تازه نشه. دوست نداشتم آرامش اول صبحم ازم گرفته بشه، کش و قوسی به بدنم ،دادم از اتاق بیرون رفتم و بعد از شستن دست و صورت، راهی آشپزخونه شدم همه جمع بودن و راحله با دیدنم...
لینک:

بالا پایین