جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد ادبی خنده‌های بی‌پایان|aryana elhaei

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد شورا توسط Ayumi با نام خنده‌های بی‌پایان|aryana elhaei ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 316 بازدید, 5 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد شورا
نام موضوع خنده‌های بی‌پایان|aryana elhaei
نویسنده موضوع Ayumi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Ayumi
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,171
مدال‌ها
2
نویسنده عزیز ضمن درود و عرض وقت‌بخیری خدمت شما
سپاس‌گذاریم بابت اعتماد شما از نقد آثار خود در انجمن رمان بوک
*لطفا تا قبل از قرار‌گیری نقد توسط منتقد در این تایپک چیزی ارسال نکنید!
*همچنین پس از ارسال نقد این تایپک به مدت دو روز باز خواهد بود تا شما نظر خود را نسبت به نقد اعلام نمایید!
*در صورتی که از نقد خود ناراضی بودید یا شکایتی از تالار نقد داشتید، می‌توانید شکایت خود را ثبت کنید تا مورد بررسی قرار گیرد!
@aryana elhaei

منتقد شما: @Hana.j
مدیریت تالار ادبیات | @Hana.j

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: BALLERINA
موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,171
مدال‌ها
2
" به نام خدا "

نقد دلنوشته‌ی خنده‌های بی‌پایان

دلنویس: @aryana elhaei

عنوان: عنوان انتخابی "خنده‌های بی‌پایان" است که با متن دلنوشته همخوانی دارد، اما نمی‌تواند حس و حال غم‌انگیز دلنوشته‌ی شما را خوب به مخاطب انتقال دهد و از طرف دیگر، قدرت جذب کافی را ندارد؛ چرا که کلمات به دور از کلیشه نیستند و به دلیل تکرار مکرر این دو کلمه در عنوان نوشته‌های مختلف، این‌ها زیبایی و خاص بودن خود را از دست داده‌اند؛ حال فرقی نمی‌کند که شما چه ترکیبی از این دو کلمه ساخته‌اید، چون ریشه‌ی کلمات چندان خاص و ناب نیست؛ اما پیشنهاد می‌شود دلنویس وقت بیشتری بگذارد و با افزودن چیزهای دیگر از همین دو کلمه عنوان بهتری دربیاورد. نویسنده اندازه‌ی مناسبی برای دلنوشته‌اش در نظر گرفته است، نام با ژانرها هماهنگ نیست چون دلنوشته اصلا ژانری ندارد!

مقدمه: مقدمه با عنوان و بدنه‌ی دلنوشته ارتباط ملموسی دارد، و سر جمع اندازه‌ی آن بیشتر از سه خط است. کلمات و جملات استفاده شده در مقدمه جدید نیستند، ولی تا حدودی می‌توان گفت مقدمه‌ی خوبی است و خواننده‌های مخصوص خودش را جذب می‌کند؛ اما در هر حال جای بهتر شدن دارد.

ژانر: دلنوشته فاقد ژانر است!

انسجام: پست‌های دلنوشته گاهی کوتاه و گاهی بلند است و خطوط مشخصی ندارند؛ اما دلنویس در ارتباط هر پست با پست دیگر به خوبی عمل کرده است.

هدف: به نظر هدف دلنوشته این است؛ که گاهی انسان به جایی می‌رسد و آن‌قدر از اطرافیان و نامردی‌هایشان خسته می‌شود که دیگر گریه معنای واقعی خود را از دست می‌دهد و این انسان، شاید مقابل دیگران و سختی‌ها میان خنده بگرید یا بلعکس، میان گریه قاه قاه بخندد. دلنویس در فهماندن هدفش موفق بوده است.

لحن و بافت: لحن انتخاب شده ادبی است، اما گاهی این مورد از دست نویسنده در رفته است و دلنوشته پرش لحن دارد. یک دور کامل دلنوشته را بخوانید و ویرایش بزنید.

رعایت اصول نگارشی:
استفاده از سه نقطه‌های اضافه✖️
آنها✖️ آن‌ها✔️
دربیارند✖️ دربیاورند✔️
داشته ام✖️ داشته‌ام✔️
تک خندی کردم✖️ تک خنده‌ای کردم✔️
اینگونه✖️ این‌گونه✔️
بیرحمم✖️ بی‌رحمم✔️
چقدر✖️ چه‌قدر✔️
بلند تر✖️ بلندتر✔️
خوشی ها✖️ خوشی‌ها✔️
نفس نفس✖️ نفس‌نفس✔️
نیم خیز✖️ نیم‌خیز✔️
دخترا✖️ دخترها✔️
اشکام✖️ اشک‌هام✔️
نمیتونم✖️ نمی‌تونم✔️
آروم آروم✖️ آروم‌آروم✔️
چیشده✖️ چی شده✔️
تاسف✖️ تأسف✔️
در حالی که✖️ درحالی‌که✔️
عربده ها✖️ عربده‌ها✔️
اینجا✖️ این‌جا✔️
اشک های✖️ اشک‌های✔️
گوشه چشمانم✖️ گوشه‌ی چشمانم✔️
اینقدر✖️ این‌قدر✔️
آنقدر✖️ آن‌قدر✔️
تپش هایش✖️ تپش‌هایش✔️
بدبختی هایم✖️ بدبختی‌هایم✔️
سوال✖️ سؤال✔️
اینطور✖️ این‌طور✔️
اینکار رو✖️ این کار رو✔️
میدونستی✖️ می‌دونستی✔️
نمیشناخت✖️ نمی‌شناخت✔️
بی پایان✖️ بی‌پایان✔️
عروسکام✖️ عروسک‌هام✔️
نمیومد✖️ نمی‌اومد✔️
آدم بزرگا✖️ آدم بزرگ‌ها✔️
فکر میکردم✖️ فکر می‌کردم✔️
بچگانست✖️ بچگانه‌ست✔️
همونجا✖️ همون‌جا✔️
بلند خدیدم✖️ بلند خندیدم✔️
اونا✖️ اون‌ها✔️
حرفای✖️ حرف‌های✔️
شانه ی✖️ شانه‌ی✔️
حرف هایشان✖️ حرف‌هایشان✔️
تمسخر آمیز ✖️ تمسخر‌آمیز✔️
مسئله ایست✖️ مسئله‌ایست✔️
یکی‌ یکی✖️ یکی‌یکی✔️
درد هایم✖️ دردهایم✔️
همیشگیت✖️ همیشگی‌ات✔️
جلوتو✖️ جلوت رو✔️
چطور✖️ چه‌طور✔️
نمیخندی✖️ نمی‌خندی✔️
منو✖️ من رو✔️
اونو✖️ اون رو✔️
بازم✖️ باز هم✔️
عمیق تر✖️ عمیق‌تر✔️
همانطور✖️ همان‌طور✔️
علائم نگارشی به کلمه‌ی قبلی می‌چسبن و با یک فاصله از کلمه‌ی بعدی جدا میشن، مثلاً:
یک ، دو ، سه✖️ یک، دو، سه✔️

"من خود معتقدم که به یک نویسنده خوب نیازی نیست که چیزی گفته شود. او خود می داند چه کاری باید انجام دهد"

قلمتون ماندگار:)♡

منتقد: Hana.j

ragazza della notte

سطح
2

مدیر آزمایشی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر آزمایشی
ناظر تایید
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Jan
2,923
7,135
مدال‌ها
3
خیلی ممنون از نقدتون
فقط سوال داشتم
برای اسم ماتم خنده به نظرتون خوبه؟

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,171
مدال‌ها
2
خیلی ممنون از نقدتون
فقط سوال داشتم
برای اسم ماتم خنده به نظرتون خوبه؟
خواهش می‌کنم. بله، اسم زیبایی هست، البته باز هم به خودتون بستگی داره✨ ببینید اسم دلنوشته‌تون اگه معیارهای لازم برای دلنوشته رو داشته باشه، پس مناسبه. معیارها این‌ها هستن:

۱- تکراری نبودن و طولانی نبودن
۲- جذابیت داشتن
۳- ارتباط با ژانرها
۴- ارتباط با محتوا و بدنه

ragazza della notte

سطح
2

مدیر آزمایشی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر آزمایشی
ناظر تایید
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Jan
2,923
7,135
مدال‌ها
3
خواهش می‌کنم. بله، اسم زیبایی هست، البته باز هم به خودتون بستگی داره✨ ببینید اسم دلنوشته‌تون اگه معیارهای لازم برای دلنوشته رو داشته باشه، پس مناسبه. معیارها این‌ها هستن:

۱- تکراری نبودن و طولانی نبودن
۲- جذابیت داشتن
۳- ارتباط با ژانرها
۴- ارتباط با محتوا و بدنه
متن تا جای ممکن ویرایش شد ( تا جای ممکن چون من و دوستان اشتباهی تشخیص ندادیم )

و برای اسم و ژانر
من اسم رو توی پست اول تغییر دادم ولی هنوز اسم اصلیش رو اون زده ژانر هم غمگین باید بزارم چون اگر تراژدی بزارم باید پایان داشته باشه که نداره

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Ayumi
موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,171
مدال‌ها
2
متن تا جای ممکن ویرایش شد ( تا جای ممکن چون من و دوستان اشتباهی تشخیص ندادیم )

و برای اسم و ژانر
من اسم رو توی پست اول تغییر دادم ولی هنوز اسم اصلیش رو اون زده ژانر هم غمگین باید بزارم چون اگر تراژدی بزارم باید پایان داشته باشه که نداره
اگه می‌خواین واستون تغییر بدم.

ژانر غمگین گمون نمی‌کنم جزو ژانرهای درست انجمن باشه، معمولاً نویسنده‌ها یا تراژدی استفاده می‌کنن یا اگه محتوای خیلی غمگینی هم ندارن، درام به کار می‌برن.

موفق باشید عزیزم🌞✨

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین