با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!دیدم تو چشماے بابام اشڪ جمع شدہ، بغلش ڪردمو با دستمال اشڪاشو پاڪ ڪردم...گفتم: فدات بشم، نبینم غمتو...یه روز یه نرده میخوره به نرده بر میگرده میبینه مرده😂🙄🩴
به بابام گفتم من نمیخوام با دختر عموم ازدواج کنم بچمون میمونه میشه گفت تو با هر کی ازدواج کنی بچت میمونهدیدم تو چشماے بابام اشڪ جمع شدہ، بغلش ڪردمو با دستمال اشڪاشو پاڪ ڪردم...گفتم: فدات بشم، نبینم غمتو...
محڪم خوابوند تو گوشم، گفت: بیشعور قطرہ ریختہ بودم تو چشام، چرا پاڪ ڪردی😂
الان مخ زدن خیلی راحت شده، دوتا آهنگ میفرستی سرِ حرف باز میشه ولی قدیما فقط یک ساعت باید جواب پس میدادی که شمارهی طرفو از کدوم شاسکولی گرفتی😂😂😂به بابام گفتم من نمیخوام با دختر عموم ازدواج کنم بچمون میمونه میشه گفت تو با هر کی ازدواج کنی بچت میمونه
جدیدا خیلی رو پروف فیک ها کار میکننالان مخ زدن خیلی راحت شده، دوتا آهنگ میفرستی سرِ حرف باز میشه ولی قدیما فقط یک ساعت باید جواب پس میدادی که شمارهی طرفو از کدوم شاسکولی گرفتی😂😂😂
رفتم بیرون دیدم ساعتی که بابام خریده دستم نیست خودمو پرت کردم زمین لباسام رو جر دادم خودمو درب و داغون کردم رفتم خوبا به بابام گفتم ساعتم رو دزدیدن بابام اومد زد تو گوشم گفت ساعتت روی میزه😂میرم بیرون ساعتم دستم نیست، میرم میارمش گوشیو جامیذارم، گوشیو میارم پول نیاوردم، اونم میارم
با خیال راحت میشینم تو تاکسی میبینم دمپایی پامه😂🤣
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک