- Jan
- 6,426
- 11,371
- مدالها
- 11
مایکوتوکسینها
برخی از غلات و حبوبات مستعد آلودگی توسط قارچ هستند. قارچها سموم مختلفی را تولید میکنند که به عنوان مایکوتوکسین شناخته میشوند که یک نگرانی مهم برای سلامتی محسوب میشوند. آنها در غلات ذخیره شده در سرتاسر جهان وجود دارند، اما اثرات نامطلوب سلامتی عمدتاً با مصرف ذرت و محصولات ذرت مرتبط است (به ویژه در میان افرادی که به ذرت به عنوان غذای اصلی خود وابسته هستند).
استراتژیهای پیشگیرانه موثر ممکن است شامل قارچ کشها و تکنیکهای خشک کردن مناسب باشد. در اکثر کشورهای توسعه یافته، مقامات ایمنی مواد غذایی سطوح مایکوتوکسینها را در مواد غذایی موجود در بازار کنترل میکنند و تولید و نگهداری مواد غذایی کاملاً تحت نظارت است.
برخی از غلات و حبوبات مستعد آلودگی توسط قارچ هستند. قارچها سموم مختلفی را تولید میکنند که به عنوان مایکوتوکسین شناخته میشوند که یک نگرانی مهم برای سلامتی محسوب میشوند. آنها در غلات ذخیره شده در سرتاسر جهان وجود دارند، اما اثرات نامطلوب سلامتی عمدتاً با مصرف ذرت و محصولات ذرت مرتبط است (به ویژه در میان افرادی که به ذرت به عنوان غذای اصلی خود وابسته هستند).
استراتژیهای پیشگیرانه موثر ممکن است شامل قارچ کشها و تکنیکهای خشک کردن مناسب باشد. در اکثر کشورهای توسعه یافته، مقامات ایمنی مواد غذایی سطوح مایکوتوکسینها را در مواد غذایی موجود در بازار کنترل میکنند و تولید و نگهداری مواد غذایی کاملاً تحت نظارت است.