جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

طب خواص فندق

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته طب توسط توکـیو با نام خواص فندق ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 531 بازدید, 18 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته طب
نام موضوع خواص فندق
نویسنده موضوع توکـیو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط توکـیو
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
کاهش خطر ابتلا به سرطان
آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در فندق‌ باعث می‌شوند تا این مغز مغذی خواص ضدسرطانی هم داشته باشد.

در میان انواع مغزها، فندق حاوی بیشترین مقادیر از آنتی‌اکسیدان‌هایی با عنوان پروآنتوسیانیدین‌ها است. پژوهش‌هایی که روی حیوانات انجام شده‌اند نشان می‌دهند این ترکیبات آنتی‌اکسیدانی می‌توانند در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان و حتی درمان آن‌ها مؤثر باشند. پروآنتوسیانیدین‌ها از بدن در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می‌کنند.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
علاوه بر این، فندق سرشار از ویتامین E است که این ویتامین هم خواص آنتی‌اکسیدانی دارد. آسیب‌های سلولی باعث ایجاد و پیشرفت سرطان می‌شوند و ویتامین E از بروز این آسیب‌ها جلوگیری می‌کند.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
از طرفی دیگر، فندق حاوی مقدار زیادی منگنز است و مصرف آن می‌تواند نیاز روزانه‌ی افراد به این ماده‌ی مغذی را تا حد زیادی تأمین کند. شواهد نشان می‌دهند منگنز به عملکرد بعضی از آنزیم‌های خاص در بدن کمک می‌کند. این آنزیم‌ها باعث می‌شوند استرس اکسیداتیو آسیب‌های کمتری ایجاد کند و از این طریق می‌توانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
بعضی از پژوهش‌ها نشان می‌دهند روغن فندق‌ می‌تواند در درمان سرطان‌های دهانه‌ی رحم، سی*ن*ه، کبد و روده‌ی بزرگ مؤثر باشد. برای نمونه، دارویی که با استفاده از روغن پوست فندق تولید شده بود به مدت ۸ هفته روی حیوانات آزمایش شد. در این پژوهش مشخص شد داروی حاوی روغن پوست فندق می‌تواند خطر ابتلا به سرطان روده‌ی بزرگ را کاهش دهد.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
البته از آنجایی که بیشتر پژوهش‌ها درباره‌ی خواص ضدسرطانی فندق روی حیوانات انجام شده‌اند، برای تأیید این تأثیرات در انسان به پژوهش‌های بیشتری نیاز است.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
کاهش التهاب
فندق‌ سرشار از چربی‌های سالم است و به همین دلیل مصرف آن با کاهش نشانگرهای التهابی ارتباط دارد.

در یک پژوهش، ۲۱ نفر از افرادی که کلسترول بالایی داشتند تحت مطالعه قرار گرفتند. هدف از انجام این پژوهش بررسی تأثیر مصرف فندق بر کاهش نشانگرهای التهابی مانند پروتئین واکنشی C با حساسیت بالا بود. رژیم غذایی شرکت‌کنندگان به گونه‌ای تنظیم شده بود که بین ۱۸ تا ۲۰ درصد از کالری لازم روزانه‌ی خود را با مصرف فندق دریافت می‌کردند. بعد از ۴ هفته دنبال کردن این رژیم غذایی، التهاب در این افراد به میزان قابل توجهی کاهش یافت.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
همچنین شواهد نشان می‌دهند مصرف ۶۰ گرم فندق در روز به مدت ۱۲ هفته می‌تواند نشانگرهای التهابی را در افرادی که اضافه‌وزن دارند یا به چاقی مبتلا هستند کاهش دهد. برای افراد سالم و کسانی که وزن مناسبی دارند، مصرف روزانه‌ی ۴۰ گرم فندق می‌تواند همین تأثیر را داشته باشد.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
در یک پژوهش دیگر، ۵۰ نفر از مبتلایان به سندرم متابولیک تحت مطالعه قرار گرفتند. در این پژوهش شرکت‌کنندگان به دو گروه تقسیم شدند و افراد یکی از این گروه‌ها به مدت ۱۲ هفته هر روز ۳۰ گرم آجیل خام مصرف می‌کردند. این آجیل از ۱۵ گرم گردو، ۷٫۵ گرم بادام و ۷٫۵ گرم فندق تشکیل شده بود. بعد از مقایسه‌ی دو گروه مشخص شد گروهی که به صورت منظم آجیل مصرف کرده بودند، التهاب در آن‌ها کاهش یافته است.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
البته همان‌گونه که بسیاری از پژوهش‌ها نشان می‌دهند مصرف فندق‌ به تنهایی برای کاهش التهاب کافی نیست و کنترل کالری دریافتی هم مهم است.
 
بالا پایین