جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی خواننده های ایرانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی توسط Mahi.otred با نام خواننده های ایرانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 17,061 بازدید, 760 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی
نام موضوع خواننده های ایرانی
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12

شنیده شدن​

آهنگ عشق اول با صدای مهدی احمدوند، اولین آهنگی بود که گل کرد و صدای وی را در بین جوانان محبوب کرد، این آهنگ سکوی پرتاب وی برای شنیده شدن و پیدا کردن طرفدار بود، این اهنگ در پیشواز ایرانسل برای مدت های بعنوان محبوبت ترین پیشواز نیز رکورد دار بود

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12

سعی نکردم شبیه محسن یگانه باشم​

دوستان زیادی دارم که خیلی دوست دارند اصلا جای محسن یگانه باشند. محسن یگانه هم خیلی خواننده‌ خوبیست و خیلی هم طرفدار دارد ولی من هیچ وقت سعی نکردم شبیه ایشان کار کنم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12

خواننده خوبی باشم​

شخصا دوست دارم یک خواننده خوبی باشم تا اهنگ ساز و تنظیم کننده خوب چون اعتقاد دارم آهنگ سازی و تنظیم وقت و انرژی زیادی ازم میگیرد

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12

از آلبوم غیر رسمی تا رسمی​

پس از انتشار اینترنتی آلبوم های : موج منفی، نقطه ضعف و خونه غرور، اولین آلبوم رسمیش را به نام از این ساعت در ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ منتشر کرد، پس از دو سال در تاریخ ۱۴ دی ۱۳۹۵ دومین آلبوم رسمی این خواننده با نام ساعت هفت منتشر شد

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12

بی بی سی و Foreign Policy​

به نوشته بی بی سی احمدوند یکی از ستاره‌ های بزرگ موسیقی ایران است مجله خبری سیاسی – اقتصادی فارن پالیسی نیز او را از خوانندگان محبوب ایرانی توصیف می کند

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12

جنجال کنسرت ماهشهر​

در اردیبهشت ۹۴، کنسرت احمدوند در ماهشهر به دلیل اعتراض غبیشاوی امام جمعه این شهر به مختلط بودن آن لغو شد، این اتفاق با این وجود افتاد که برای محل برگزاری ۱۰۰۰ نفره آن بلیط فروشی شده بود

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,410
6,423
مدال‌ها
12

آلبوم ها​