جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی خواننده های ایرانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی توسط Mahi.otred با نام خواننده های ایرانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 12,535 بازدید, 760 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی
نام موضوع خواننده های ایرانی
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

شهرت با شهرزاد​

فرناز در زمستان 96 همزمان با شروع پخش فصل سوم شهرزاد همخوان محسن چاوشی برای تیزر شد و در چندین قسمت ، آواهای او در سریال نیز پخش شد
اما شهرت اش در قسمت های پایانی سریال شهرزاد در خرداد 97 و قطعه «نشد» و «چه کردی» با امین بانی و استقبال زیاد مردم شروع شد

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

مهاجرت​

ستین در نهایت اواسط سال 1397 وقتی 30 ساله بود تصمیم به مهاجرت کرد و حال با کمپانی موسیقی رادیو جوان فعالیت می کند

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

ازدواج​

مگر همیشه آدم باید ازدواج کند ! ولی فعلا موقعیت اش پیش نیامده و چیزی هم نیست که بگم نه اصلا ، اما فعلا اولویت زندگی ام نیست

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

تدریس زبان انگلیسی​

خانم ملکی به مدت 8 سال در ایران بعنوان مدرس زبان انگلیسی در آموزشگاه های مختلفی تدریس کرد که می گوید این علاقه هم با حمایت برادرش شروع شد
او با کمک از این مهارت تجربه خوانندن آهنگ هایی به زبان انگلیسی را هم دارد

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

از بیانه تا رقص​

بیانسه را نه تنها به خاطر خوانندگی اش بلکه بخاطر اسطوره بودنش دوست دارم و در کنار خوانندگی بصورت خصوصی dance hip hop نیز انجام می دهم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

هنرمندان مورد علاقه​

در بین بازیگران مرد خارجی «جانی دپ» و از خانم ها طرفدار «آنجلینا جولی» هستم
در بین هنرمندان داخلی هم کارهای هدیه تهرانی و مهتاب کرامتی را خیلی دوست دارم و در بین آقایان بازی پارسا پیروز فر و مرحوم عزت الله انتظامی را می پسندم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

ماجرای دو اسم​

در ایران اجازه نمیدند خواننده ای با اسم مستعار فعالیت کند این بود که از اسم و فامیل شناسنامه ایم استفاده شد ولی خوب خودم نام ستین را ترجیح می دهم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

خوراکی مورد علاقه​

در بین خوراکی ها ترشیجات را دوست دارم و در بین آجیل ها پسته و بادام رو انتخاب می کنم اما اصلا علاقه ای به تخمه جات ندارم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

آرزوی اسطوره شدن​

دوست دارم یه روزی اگر نبودم آهنگ هایم همچنان شنیده بشه ، اصطلاحا اگر بشه و جسارت کرد و گفت می خواهم اسطوره بشم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12
بالا پایین