جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی خواننده های ایرانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی توسط Mahi.otred با نام خواننده های ایرانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 12,579 بازدید, 760 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی
نام موضوع خواننده های ایرانی
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

استعداد چاقی و رژیم​

من ذاتا استعداد چاقی دارم البته نه به اين معنا كه خيلی چاق شوم ولی اگر رعايت نكنم خيلی زود تپل می شوم و به همين دليل رژيم غذايی ام را رعايت می كنم

به نظرم یک هنرمند لازم است كه تناسب اندام هم داشته باشد

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

پوشش و لباس​

لباس و پوشش خیلی برایم مهم است و حس می کنم بخشی از وجود یک انسان و مخصوصا یک هنرمند است البته خیلی اهل این نیستم دائما به ظاهر و موهایم برسم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

پیشنهاد بازیگری​

برای ورود به سینما پیشنهاداتی داشته ام ولی تا الان که مقاومت کرده ام ! به نظرم انجام بعضی از کارها فرد را تخریب می کند و هر کسی هرکاری نباید انجام دهد

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

علاقه به حیوانات​

من علاقمند حیوانات هستم و در کودکی انواع حیوانات از جمله همستر ، خرگوش ، لاک پشت و مدت کوتاهی طوطی و کاسکو داشتم

سگ و گربه را هم دوست دارم اما حساسیت شدیدی هم دارم ، سگ دوست خوبی است و هم مسئولیت پذیری دارد که برای پسرم داشتن سگ را انتخاب می کنم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

علت تحصیل تا دیپلم​

سال 1379 در 17 سالگی زمانی که برای تست خوانندگی و سولفژ به ارشاد رفتم از بین 400 نفر قبول شدم و مجوز صدایم را گرفتم

پس از کسب مجوز ، پدرم برای سومین بار تحت عمل جراحی قرار گرفت و به مدت یکسال در بیمارستان بستری بود به همین دلیل چون منم تک پسر بودم نتوانستم ادامه تحصیل بدهم و تحصیلاتم در حد دیپلم باقی ماند

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

کنسرت در ایران و خارج​

اولین کنسرت خارج من سال 1387 در لندن بود سپس در سال 1389 بعد از انتشار آلبوم سومم بنام «احساس» در تهران نیز کنسرت برگزار کردم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

از سفر تا شنا​

سفر رفتم همیشه من را خوشحال می کند حتی اگر یک جای نزدیک هم باشد برایم هیجان انگیز است البته شنا کردن هم بشدت برایم جذاب است

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

صدای بنان و عقیلی​

در ماشین بیشتر موسیقی تلفیقی گوش می دهم ، گوش دادن به صدای داریوش رفیعی ، استان بنان و سالار عقیلی هم حالم را خوب می کند

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

از مرگ نمی ترسم​

من از مرگ چندان نمی ترسم ، شاید بخشی از این نترسیدن من به این خاطر باشد که عشق این روزها از زندگی ما رفته و همه ما به نوعی ماشینی زندگی می کنیم

در این بین هر وقت به یاد آرتا (پسرم) می افتم حس می کنم بزرگترین کار ناتمام من بزرگ کردن این پسر است چون حضور من به او حس امنیت می دهد

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

بیماری قلبی​

بابک جهانبخش در روز های منتی به پایان آذر ماه 99 بخاطر گرفتگی سه رگ اصلی قلبش در بیمارستان بستری شد و بعد از عمل سلامتی کاملش را دوباره بدست آورد

بالا پایین