جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

روانشناسی خودگویی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته روانشناسی توسط OVERDOS با نام خودگویی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 328 بازدید, 15 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته روانشناسی
نام موضوع خودگویی
نویسنده موضوع OVERDOS
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط OVERDOS
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6

سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
تحقیقات نشان می‌دهد که با خود حرف زدن به شیوه‌ی مثبت، آموزشی یا انگیزشی می‌تواند به بهبود عملکرد شما کمک کند. جالب است که بدانید خودگویی منفی همیشه عملکرد را مختل نمی‌کند و گاهی اوقات ممکن است با ارائه‌ی بازخورد مفید و واقع‌بینانه به شما در بهبود عملکردتان کمک کند. با این حال خودگویی بیش از حد منفی می‌تواند اعتماد به نفس را در درازمدت تضعیف کند، بنابراین مهم است که از تبدیل آن به عادت خودداری کنید.
فواید با خود حرف زدن
حرف زدن با خود می‎تواند مزایای مختلفی داشته باشد، از جمله:

موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6

سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
اندیشه و تأمل
خودگویی به شما اجازه می‌دهد که از تجربیات خود فاصله گرفته و در مورد چیزهایی که در زندگی‌تان رخ می‌دهند، فکر کنید. ایجاد این فاصله راهی عالی برای عینی‌تر دیدن وقایع است. خودگویی احساسات شما را کنترل می‌کند تا بتوانید مسائل را به‌صورت واضح و منطقی ببینید.

موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6

سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
تقویت انگیزه
با خود حرف زدن به افزایش انگیزه هم کمک می‌کند. مواقعی را در نظر بگیرید که با گفتن جملاتی مثل «من می‌توانم این کار را انجام بدهم» خودتان را برای مواجهه با یک موقعیت چالش‌برانگیز آماده کرده‌اید. وجود این افکار حتی اگر به زبان آورده نشوند، کمک‌کننده است. با این حال وقتی با صدای بلند این عبارت‌های مثبت را به خودتان می‌گویید، انگیزه‌ی بیشتری پیدا می‌کنید.

یک مطالعه روی بازیکنان بسکتبال نشان داد که وقتی ورزشکاران با جملات آموزشی یا انگیزشی با خودشان صحبت می‌کردند، نسبت به گروه‌ی کنترل پیشرفت بیشتری داشتند. کسانی که از عبارت‌های آموزشی استفاده می‌کردند، وظایف خود را دقیق‌تر انجام می‌دادند و افرادی که از جملات انگیزشی استفاده می‌کردند، کارها را بسیار سریع‌تر به پایان می‌رساندند.

موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6

سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
حل مسأله
خودگویی در پیدا کردن راه‌ی حل مشکلات مؤثر است. این تاکتیک به شما کمک می‌کند که روند پیشرفت‌تان‌ را بررسی کرده و عملکرد خود را در حین حل کردن مشکل بهبود ببخشید. تنها چند لحظه حرف زدن با خود این فرصت را به شما می‌دهد که روی مشکل ایجاد شده و گزینه‌های موجود برای حل آن تمرکز کنید.

موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6

سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

راهکارهایی برای استفاده‌ی بهینه از خودگویی​

با خود حرف زدن می‌تواند فواید زیادی داشته باشد، اما برای اینکه بیشترین بهره را از این عادت ببرید باید از استراتژی‌های زیر کمک بگیرید:

موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6

سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
از کلمات و عبارت‌های مثبت استفاده کنید

خودگویی منفی، چه در ذهن شما باشد و چه با صدای بلند بیان شود، تأثیر مخربی روی سلامتی دارد. اگر بیشتر اوقات افکار منفی به ذهن شما خطور می‌کنند، باید راهی برای مقابله با آن‌ها پیدا کنید. این توصیه به معنی فکر کردن به مطالب غیرواقعی یا به زبان آوردن آن‌ها نیست.

به‌عنوان مثال، به جای جمله‌ی منفی «من نمی‌توانم این کار را انجام دهم» نگویید «من بهترین فرد برای انجام این کار هستم». در عوض، روی عبارت‌های مثبت اما واقع‌بینانه تمرکز کنید. برای مثال بگویید «این کار سخت است، اما من در حال یادگیری هستم و هر روز که می‌گذرد توانایی من بیشتر می‌شود».

بالا پایین