جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران داستان کوتاه [آذربو] اثر «حنا کاربر انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط -پریزاد- با نام داستان کوتاه [آذربو] اثر «حنا کاربر انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 516 بازدید, 14 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع داستان کوتاه [آذربو] اثر «حنا کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع -پریزاد-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -پریزاد-
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,267
مدال‌ها
12
فدایت واسه‌ی نقد
باشه عزیزم🌼♥️

Raaz67

سطح
4

منتقد ارشد کتاب
منتقد ارشد کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Apr
1,369
19,096
مدال‌ها
7
به نام نویسنده روزگار
فاطمه جان من داستانت رو خوندم. اسمی که انتخاب کردی خوب و مناسب رمانه و با توجه به این‌که در طول رمان مشخص میشه که بر چه اساسی انتخاب کردی و با جلد و فونت هماهنگه و شکل قشنگی گرفته، اما خلاصه و مقدمه زیادی مبهمه با توجه به این‌که رمانت فانتزی و معماییه و کلمات و شخصیت‌هایی که استفاده کردی در دنیای واقعی وجود ندارن من دوست داشتم یکم بیشتر بازش می‌کردی تا متوجه بشم. نظر شخصیمه که یه کوچولو تغییرش بدی. راستش قلمت رو دوست داشتم و با توجه به توضیحاتی که برای خیلی چیزهایی که برام نامفهوم بود داده بودی معلومه که نویسنده ذهن خلاقه داشته و فقط براساس تخیلاتش ننوشته و تحقیقاتی هم داشته که میشه به قلمش اعتماد کرد که داستان در عین فانتزی ولی یه جورهایی یه چیزهایی درش واقعی می‌زنه، اما به نظرم شخصیت پردازیت و توصیف مکان و آوا و صداها کم بود و من دوست داشتم بیشتر به شخصیت و توصیف مکان می‌پرداختی که بیشتر بتونم تجسم کنم. ژانرهایی که انتخاب کردی مناسب بود البته که از روی فراموشی که بهش اشاره کردی و مهم بودن آذربو میشه به معمایی بودنش در آینده اشاره کرد اما فعلاً بیشتر ژانر فانتزیش به چشم می‌خورد. سیر رمانت یکم تند چون رمانت فانتزیه به نظرم یکم بیشتر به صحنه‌ها و طرز زندگیشون بپرداز که خواننده با یه سری چیزها آشنا بشه. ایرادات نگارشی و املایی داشتی که با بازخوانی ویرایش می‌شند. زاویه دید تغییر می‌کرد اما به موقع بود و باعث پرش افکار نمی‌شد. من قهرمان اصلی رو هنوز متوجه نشد و همچنین هدف رمان رو که انتظارمم با این پارت‌های کم هنوز دور از انتظاره اما خواستم فقط بهش اشاره کنم. در کل قلم خوبی داری و امیدوارم موفق باشی عزیزم

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,267
مدال‌ها
12
به نام نویسنده روزگار
فاطمه جان من داستانت رو خوندم. اسمی که انتخاب کردی خوب و مناسب رمانه و با توجه به این‌که در طول رمان مشخص میشه که بر چه اساسی انتخاب کردی و با جلد و فونت هماهنگه و شکل قشنگی گرفته، اما خلاصه و مقدمه زیادی مبهمه با توجه به این‌که رمانت فانتزی و معماییه و کلمات و شخصیت‌هایی که استفاده کردی در دنیای واقعی وجود ندارن من دوست داشتم یکم بیشتر بازش می‌کردی تا متوجه بشم. نظر شخصیمه که یه کوچولو تغییرش بدی. راستش قلمت رو دوست داشتم و با توجه به توضیحاتی که برای خیلی چیزهایی که برام نامفهوم بود داده بودی معلومه که نویسنده ذهن خلاقه داشته و فقط براساس تخیلاتش ننوشته و تحقیقاتی هم داشته که میشه به قلمش اعتماد کرد که داستان در عین فانتزی ولی یه جورهایی یه چیزهایی درش واقعی می‌زنه، اما به نظرم شخصیت پردازیت و توصیف مکان و آوا و صداها کم بود و من دوست داشتم بیشتر به شخصیت و توصیف مکان می‌پرداختی که بیشتر بتونم تجسم کنم. ژانرهایی که انتخاب کردی مناسب بود البته که از روی فراموشی که بهش اشاره کردی و مهم بودن آذربو میشه به معمایی بودنش در آینده اشاره کرد اما فعلاً بیشتر ژانر فانتزیش به چشم می‌خورد. سیر رمانت یکم تند چون رمانت فانتزیه به نظرم یکم بیشتر به صحنه‌ها و طرز زندگیشون بپرداز که خواننده با یه سری چیزها آشنا بشه. ایرادات نگارشی و املایی داشتی که با بازخوانی ویرایش می‌شند. زاویه دید تغییر می‌کرد اما به موقع بود و باعث پرش افکار نمی‌شد. من قهرمان اصلی رو هنوز متوجه نشد و همچنین هدف رمان رو که انتظارمم با این پارت‌های کم هنوز دور از انتظاره اما خواستم فقط بهش اشاره کنم. در کل قلم خوبی داری و امیدوارم موفق باشی عزیزم
اوه چرا من این رو ندیم ر:
مچکرم عزیزم حتما رو این مورد کار میکنم.
و یک سوال در مورد سیر داستان
چون الان کمی تند پیش رفته میتونم در پارت ها آینده این تندی رو جبران کنم ؟ اگر بخوام ویرایش بزنم پیچیده میشه یکم

Raaz67

سطح
4

منتقد ارشد کتاب
منتقد ارشد کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Apr
1,369
19,096
مدال‌ها
7
اوه چرا من این رو ندیم ر:
مچکرم عزیزم حتما رو این مورد کار میکنم.
و یک سوال در مورد سیر داستان
چون الان کمی تند پیش رفته میتونم در پارت ها آینده این تندی رو جبران کنم ؟ اگر بخوام ویرایش بزنم پیچیده میشه یکم
خواهش میکنم عزیزم. ببین اگه تو مونولوگ‌هات بیاری بهتره چون اولشم هست انتظار توضیح و توصیف بیشتره ولی آره فکر کنم بشه چون هنوز پارت‌های زیادی هم نذاشتی و میشه یه جورایی فلش بک بزنی اگه میترسی پیچیده‌تر بشه یا سختته. مثلاً از یه جایی شروع کنی و فلش بک بزنی به همون قبلیا و سیر رو از تندی دربیاری

بالا پایین