جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دلنوشته {دامیار} •اثر عسل کاربر انجمن رمان بوک•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دل نوشته های کاربران توسط ;as با نام {دامیار} •اثر عسل کاربر انجمن رمان بوک• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 363 بازدید, 12 پاسخ و 12 بار واکنش داشته است
نام دسته دل نوشته های کاربران
نام موضوع {دامیار} •اثر عسل کاربر انجمن رمان بوک•
نویسنده موضوع ;as
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ;as
موضوع نویسنده

;as

سطح
1

کپیست انجمن
کپیست انجمن
Feb
2,941
11,620
مدال‌ها
4
نام: دامیار (شکارچی)
ژانر: تراژدی
نویسنده: عسل
ناظر: @Atiye♡
مقدمه: من آن کبوتر دل افگار تو هستم. همان پرنده‌ای که قول پاریدنش هرگز صادر نشد. من آن پرستوی غمین با خیال رحلت هستم. تا نگاه آزرمگین تو جدایی ندارم. من در وهم تو آغشته‌ام و تو همان دامیار مشفق منی! تو همانی که دلت نمی‌خواهد هوس عروج را در من ایجاد کنی. تو، من را برای خودت می‌خواهی اما من پندار پرواز و دست کشیدن از تو را دارم. ای صیاد مهربان من، مرا موهبت تو نگه نخواهد داشت پس تا همیشه خداحافظ!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

DLNZ

سطح
7

🝢مدیر ارشد بخش ادبیات🝢
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار موسیقی
ناظر ادبیات
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
May
3,442
12,896
مدال‌ها
17
1683008322482 (1).png

عرض ادب و احترام خدمت دلنویس عزیز و ضمن تشکر بابت انتخاب "رمان بوک" برای انتشار آثار ارزشمندتان.

حتما پیش از آغاز نوشتن، تاپیک زیر را مطالعه کنید تا دچار مشکل نشوید:
[قوانین تایپ دلنوشته کاربران]

پس از بیست پست، در تاپیک زیر درخواست نقد شورا دهید:
[تاپیک جامع درخواست نقد دلنوشته]

بعد از ایجاد تاپیک نقدر شورا برای دلنوشته‌تان، می‌توانید در تاپیک زیر درخواست تگ بدهید:
[درخواست تگ دلنوشته | انجمن رمان‌بوک]

پس از گذاشتن بیست پست از دلنوشته، می‌توانید در تاپیک زیر برای آن درخواست جلد دهید:
[تاپیک جامع درخواست جلد دلنوشته و اشعار]

و انشاءالله پس از به پایان رسیدن دلنوشته‌تان، در تاپیک زیر اعلام کنید:
[اعلام پایان - دلنوشته کاربران]

دلنویسان عزیز، هرگونه سوالی دارید؛ می‌توانی
در اینجا مطرح کنید:
[سوالات و مشکلات دلنویسان]

با آرزوی موفقیت برای شما،
[تیم مدیریت تالار ادبیات]

موضوع نویسنده

;as

سطح
1

کپیست انجمن
کپیست انجمن
Feb
2,941
11,620
مدال‌ها
4
پر پروازم را شکستی اما وهم پرواز را از من نگرفتی. تو هر قدر که تلاش کنی اما نمی‌توانی کسی را که خیال رفتن و دور شدن را دارد نگه داری. او بی‌زعم روزی از محبس تو، خیال وارهیدن را امتحان می‌کند و آن‌جاست که تو به چشم نظر می‌بینی که نمی‌توانی کسی را فقط برای خودت داشته باشی. آن‌جاست که مأیوس از رفتن، قفس خالی را تماشا می‌کنی.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

;as

سطح
1

کپیست انجمن
کپیست انجمن
Feb
2,941
11,620
مدال‌ها
4
تعقل من برای کوچ کردن، بیشتر از گرمی آغوشت بود. در آن لحظه دیدار، تو به اندیشه‌ی عشق بودی و من به فکر پاریدن. من سودازده‌ی عرش و تو شیفته‌ی من بودی. چه تفاوتی میان‌مان بود. من به فکر رفتن، تو به فکر ماندن. می‌دانی شکارچی عاشق‌زده، تو خودت نمی‌دانی چقدر در چشمم مطرود می‌آیی. چقدر تفاوت میان‌مان غوغا می‌کرد.

موضوع نویسنده

;as

سطح
1

کپیست انجمن
کپیست انجمن
Feb
2,941
11,620
مدال‌ها
4
از بین این همه شکفتن، چرا مرا در بر گرفتی؟ چرا خون به حگرم کردی؟ چرا شوق خیال را از من ربودی؟ کرب فوادم را به پس بده و بگذار بار پاریدن را بگیرم. قطره سرشک را به زیبایی درونت بخشیدن بده و بگذار زیبایی طبیعت را یک‌بار دیگر به جان بخرم! ای دامیار رخ‌نما بگذار بروم و شادی را به خانه‌مان باز گردان.

موضوع نویسنده

;as

سطح
1

کپیست انجمن
کپیست انجمن
Feb
2,941
11,620
مدال‌ها
4
بال پرواز شکستی و مرا در سایه قرار دادی تا خودت سایه‌ی سرم شوی؟ عجب نامرد هستی! شوق پاریدن و خنده را از من ربودی تا خودت خنده کنان از من سخن گویی! ای دامیار من نمی‌تواند دل‌سرد شوم و اینجا در این قفس ماتم‌کنده بمانم. مرا به حال خود رها کن زیرا من عاشق پروازم!

موضوع نویسنده

;as

سطح
1

کپیست انجمن
کپیست انجمن
Feb
2,941
11,620
مدال‌ها
4
در قفس زرین‌فام وداد نشستم و مترقب هوای ابری و فراق هستم. می‌دانم من قدرنشناس بدی هستم اما از تو می‌خواهم بگذاری بال بگیرم و در اوج آسمان غرش کنم! آن‌قدر در این قفس زرین مانده‌ام که قدم‌های کوتاه گشته و حالم بدتر از حال غریبی است که جایی در وطن ندارد. بگذار بروم ای ناجی دامیار من!

موضوع نویسنده

;as

سطح
1

کپیست انجمن
کپیست انجمن
Feb
2,941
11,620
مدال‌ها
4
کوتاه می‌گویم و حال تو در این واپسین لحظه‌ها ماندی. کوتاه بغضم را خوردم تا تو بروی و از من زده شوی اما ماندی و اشک سیم‌گون فرو ریخت. آبی در این معرکه ماندم و تو سبز سبز در چشمانم خیره ماندی و احساس پاریدن را دریافتی. دامیار جانم بگذار نفس بگشایم و بروم تا تو بتوانی نفس کشی!

موضوع نویسنده

;as

سطح
1

کپیست انجمن
کپیست انجمن
Feb
2,941
11,620
مدال‌ها
4
در سایه زیستن مانده و در شوق عطش فرو ریخته! چگونه بگشایم تو را تا بروی و رها شوم؟ بگذار قدم‌هایت را بشناسم تا پاریدن را تجربه کنی!حال که دارم در مهجور زیستن جان می‌دهم بال‌هایم را به من ببخش و کوتاه غم را روانه زمانه کن تا بتوانم بال بگیرم و بپرم.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

;as

سطح
1

کپیست انجمن
کپیست انجمن
Feb
2,941
11,620
مدال‌ها
4
در قفس بسته‌ام، پرنده‌ای که به الزام می‌ماند. نگاهت، که همچون شعله‌ای در دل من می‌سوزد، برای من تنها تعب است. در حالی که قلبم بی‌صدا فریاد می‌زند، تو با عشقت دور مرا می‌گیری، و من، که هیچ علاقه‌ای به این زنجیر ندارم، از این عذاب بی‌پایان مشقت می‌برم.

بالا پایین