آثار دکتر فرهنگ هلاکویی
از ایشان میتوان بیشتر از ده ها همایش و سخنرانی ها و مطالب ضبط شده نام برد. بهترین اثرش پرورش کودکان است که در ۶۴ سی دی جمع آوری شده است.
همچنین دکتر هلاکویی کلی مقالات و کتب تالیف کرده اند و از معروف ترین آنها کتاب جامعه امروز ترجمه و تقلیدی از کتاب «Society today» است. ایشان این کتاب را برای دانشجویان دانشگاه و تدریس در آن برای گرایش جامعه شناسی تالیف کردند.
آثار صوتی و تصویری دکتر فرهنگ هلاکویی:
سازمان بهزیستی کشور نیز قسمتی از این مجموعه ها را منتشر کردهاست.
برخی از آثار صوتی و تصویری عبارتند از:
۱- مجموعه پرورش و تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان (مجموعه ۶۴ سیدی صوتی یا ۴۰ دیویدی تصویری)
۲- ترس، اضطراب و وحشت (۸ سیدی صوتی)
۳- افسردگی (۸ سیدی صوتی)
۴- خشم و عصبانیت (۸ سیدی صوتی)
۵- چرا ازدواج، چرا طلاق
۶- اگر جوان بودم (۴ سیدی صوتی)
۷- تیپهای شخصیت ناسالم با همکاری جمعی از استادان (۱۴ سیدی صوتی)
۸- تیپهای شخصیت نرمال و سالم با همکاری جمعی از استادان (۱۴ سیدی صوتی)
۹- سمینار خوشبختی با همکاری جمعی از استادان (۱۴ سیدی صوتی)
۱۰- سمینار علم و شبهعلم با همکاری جمعی از استادان (۸ سیدی صوتی)
۱۱- سمینار ۵۰ باید و نباید زندگی زناشویی (۴ سیدی صوتی)
۱۲- اعتماد به نفس و حرمت نفس (۱۲ فایل صوتی)
و سمینارهای دیگر.
آثار مکتوب دکتر فرهنگ هلاکویی:
آثار علمی مکتوب هلاکویی شامل موارد زیر است:
۱- پایاننامهٔ دکتری در رشتهٔ جامعهشناسی از دانشگاه یوتابا عنوان «تحلیلی جامعهشناختی بر انقلاب مشروطیتایران».
۲- کتاب جامعهٔ امروز که ترجمه و اقتباسی از کتاب “Society today” است که متنی درسی و دانشگاهی برای آشنایی با مقدمات علم جامعهشناسی است.
۳- مقالهٔ «مطالعهای تجربی روی ایرانیان ساکن آمریکا: تمایل به بازگشت به زادگاه بهعنوان تابعی از ترجیح زبان گفتار».
مصاحبه با دکتر فرهنگ هلاکویی
۱- آیا دکتر هلاکویی بهایی است؟
ایشان در خصوص دینشان هیچ کجا سخنی نگفتند ولی در سایت محفل روحانی سنتا مونیکا اظهار داشت که ایشان در سال های ۱۹۸۰ تا ۱۹۸۱ به این مجمع پیوسته است. اما در این مورد بهایی بودنشان هیچ مدرک دقیق و موثقی وجود ندارد.
۲- آرزوی دکتر هلاکویی چیست؟
ایشان در این مورد و در یک برنامه ای به شکل آنلاین گفتند که رویایم این است که بتوانم کشورم را دوباره ببینم و به آن برگردم. در اینجا فوت کنم و همینجا به خاک بروم.
۳- چه چیزی برای دکتر هلاکوئی مهم است؟
او میگوید دو چیز برای وی حائز اهمیت است پسرانش و ایران. در توضیح میگوید که من در زندگیم هر کاری که لازم بوده است و هر هدف گذاری که انجام داده ام به سرانجام رسانده ام.
احساس خوشحالی و خوشبختی و سرزندگی میکنم و در حال حاضر برای من پسرانم، ایران و سلامت ایرانیان مهم است. چه رادیو باشد و چه نباشد چه برنامهام باشد یا نباشد مهم نیست. برای من مهم همین چند چیز است.