- Jun
- 12,793
- 40,202
- مدالها
- 25
درودسلام درخواست بنر دارم
موضوع '[از خِطه مارها] اثر «الهام کاربر انجمن رمان بوک»' در حال تایپ - [از خِطه مارها] اثر «الهام کاربر انجمن رمان بوک»
طراح: @شاهدخت
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!درودسلام درخواست بنر دارم
موضوع '[از خِطه مارها] اثر «الهام کاربر انجمن رمان بوک»' در حال تایپ - [از خِطه مارها] اثر «الهام کاربر انجمن رمان بوک»
درودسلام درخواست بنر دارم
موضوع '[تقاطع اضداد] اثر « الهام کاربر انجمن رمان بوک»' در حال تایپ - [تقاطع اضداد] اثر « الهام کاربر انجمن رمان بوک»
درودسلام درخواست بنر برای آثارم دارم..
![]()
دلنوشته - {قَضاءآباد} اثر•سونیا کاربر انجمن رمان بوک•
بِسْمِ نْورْ اثر: قَضاءآباد به قلم: سونیا ژانر: روانشناختی، تراژدی عضو گپ نظارت ⦋1⦌D.E. دیباچه: دشنهای از قضاوت بر دل، و غلافی از زخم بر جان. در این قضاءآباد، سبزهزار رویاها در آتش فهمهای ناتمام گداخته میشود. شبنمِ حقیقت، آرام بر نیلوفری تنها میچکد، اما چه سود، وقتی که نگاهها، پیش از...forumroman.com
![]()
دلنوشته - {قلم به خون نشسته} اثر •سونیا کاربر انجمن رمان بوک•
بِسْمِ نْورْ اثر: قلم به خون نشسته به قلم: سونیا ژانر: عاشقانه، تراژدی عضو دفتر نظارت ادبی یکم دیباچه: "در دل شبهایی که سکوت، تنها همدمش بود، دختری با دلی پر از آرزوهای ناگفته، در دفتر خاطراتش مینوشت. صفحات سفید را با اشکهایش رنگین کرده بود، هر کلمه گواهی بر عشق و غمی بود که در دلش جا مانده...forumroman.com
![]()
دلنوشته - {شَبَحِ حَسْرَت} اثر •سونیا کاربر انجمن رمان بوک•
بِسْمِ نْورْ اثر: شَبَحِ حَسْرَت به قلم: سونیا ژانر: تراژدی، عاشقانه ناظر: @'elahe و @vian دیباچه: شب تاریک است، ستارهها خاموشاند و سکوت، فضایی را در بر گرفته که به احساس تنهایی و اندوه میانجامد. خیابانهای خیس از باران، خاطراتی تلخ را در دل میزنند. هر قطره باران، شبیه اشکهای نازک بر صورت...forumroman.com
طراح: @T.Jدرووود♡ درخواست بنر برای آثارم:
![]()
در حال تایپ - [دروازه لورال] اثر «سارا بهار کاربر انجمن رمان بوک»
عنوان: مولی سانچز ژانر: فانتزی، معمایی نویسنده: سارابهار عضو گپ نظارت: (5)S.O.W «یا ارحم الراحمین» خلاصه: مولی بعد از چاپ کتابش درگیر ماجراهایی میشود که در باورش هم نمیگنجند. ماجراهایی مبنی بر واقعی شدن تکتک قتلهای زنجیرهای کتاب چاپ شدهاش و ورود موجوداتی تاریک به زندگیاش، موجوداتی که...forumroman.com
![]()
نیمه حرفهای - [رمان اِل تایلر] اثر «سارابهار کاربر انجمن رمان بوک»
عنوان: اِل تایلر نویسنده: سارابهار ژانر: #فانتزی عضو گپ نظارت: (1)S.O.W «یاارحمالراحمین» خلاصه: دو گونه، هر دو اسیرِ طلسمی تاریک و مبهم! لایکنتروپهایی که در هیچ یک از شبهای ماهِ کامل تبدیل به گرگِ درونشان نمیشوند و خونآشامهایی که با برخوردِ نور آفتاب و حتی نورِ کمسوی مهتاب، میسوزند...forumroman.com
دروددرخواست بنر![]()
در حال پیشرفت - [هِنارَس] اثر «عسل کاربر انجمن رمان بوک»
به نام خدایی که نوری بینهایت و روشنایی بیمنت است. نام رمان: هِنارَس ژانر: درام، عاشقانه نویسنده:عسل عضو گپ: نظارت (6)S.O.W خلاصه: دستانمان گرههایی باز نشدنی دور بدنهایمان بودند، طوری یکدیگر را پس از غم در آغوش میگرفتیم که زمان به خود لعنت میفرستاد که چرا در این صحنه نمیتواند متوقف...forumroman.com
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک