- Aug
- 6,331
- 45,444
- مدالها
- 23
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!درود!نام اثر: مغزنشین
نویسنده: @𝗦𝗮𝗡𝗮،
لینک: موضوع 'مغزنِشین | حمیم کاربر انجمن رمانبوک' دلنوشته - مغزنِشین | حمیم کاربر انجمن رمانبوک
درخواست تایپوگرافی.
درود!تکستگرافی میخواهیم.![]()
رها شده - مجموعه اشعار [ از مسلخ ما، وطن ] اثر لیلی کاربر انجمن رمان بوک
عنوان: از مسلخِ ما، وطن! نویسنده: لیلی ژانر: اجتماعی ویراستار: @حنا نویس کپیست: @Silvermoon مقدمه: وطن را دوست باید داشت؛ همچون مادر! دستان مادرست محترم خاکِ بلاخیزش لیکن داد از آنکس که آوازهی هزارهی وطنپرستیاش بر یک گوش و هزار گوش فرو رفته است... وطن را دوست باید بود؛ وطن را دوست باید...forum.romanbook.ir
درود!وقت بخیر؛![]()
دلنوشته - دلم که میگیرد| Nafiseh_H کاربر انجمن رمان بوک
بسم هو؛ دلنوشته: دلم که میگیرد...؛ به قلم: Nafiseh_H ژانر: تراژدی ناظر: @ویتامین "مقدمه" اما من دلم که میگیرد گرفتگیهایش را محکم نگه میدارم؛ مبادا مادرم ببیند و غصه بخورد؛ مبادا پدر، با دستهای ترک خوردهی پرمهرش دست بر سرم تهاده و غمم را ببیند و قلبش برنجد... مبادا خواهرکم اشکهایم را...forum.romanbook.ir
درود؛درخواست تکست گرافی برای رمانم رو دارم
رمان: جانان من باش
نویسنده: شکوفه فدیعمی
ژانر: عاشقانه، اجتماعی، تراژدی
![]()
تکمیل شده - [جانان من باش] اثر «شکوفه فدیعمی کاربر انجمن رمان بوک»
نام رمان: جانان من باش نام نویسنده: شکوفه فدیعمی ژانر: اجتماعی، عاشقانه، تراژدی عضو گپ نظارت: S.O.W(5) خلاصه: یعنی میشود تابستان، بشود عروس زمستان؟ یعنی میشود جانان قصهی ما بشود عروس کوه سرد غرور؟ یعنی میشود دختر قصهی ما وقتی از طوفانهای بزرگ زندگیاش تن نحیفش شروع به لرزش کند، کسی باشد...forum.romanbook.ir
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک