با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!![]()
دلنوشته - ● بغض شاپرک اثر غزل کاظمینیا ●
(به نام خالق هستی) نام دلنوشته: بغض شاپرک نام نویسنده: غزل کاظمینیا ژانر: عاشقانه.تراژدی. درام ناظر: @M.B.D خلاصه: شاپرک غصه مخور، روزگار بغضاش میشکند! عاشق شدم! معشوق زخم زد و هیچ درمانی نکرد! حرفهای نا گفتهای که میان دو عاشق باقی ماندهاند. سخنانی که زبان از بیانشان قاصر است و حتی اگر،...forum.romanbook.ir
در خواست تگ
درخواست...![]()
دلنوشته - ● بستنی کیم اثر آیناز ●
بند دهم: بستنی کیم، حقیقتاً من دیگر چیزی به نام امید را نمیشناسم. آن امیدهای کلیشهای بی حد و مرز آنقدر واهی شدهاند که این روزها، طعم تمسخر به خود گرفتهاند. زندگی به دلیل پایبند شده است: لبخندهای خانم ونگوگ، رفیق کودکی بستنی کیم، گربههای پرنده، قصر آبی، ونگوگ و نقاشیهایش، آیدا و شاملو و...forum.romanbook.ir
![]()
رها شده - [ هوس به نامه عشق]اثر« elisabet pendelton کاربر انجمن رمان بوک»
به نام خدا دلنوشته: هوس به نامه عشق دلنویس: elisabet pendelton ژانر: عاشقانه، تراژدی ناظر: @fatemeh bano مقدمه: قلب شکستهای به انتهای داستان زندگی رسیده است، دیگر هیچ توانی برایش باقی نمانده ، به یاد انچه که بر سرش آمده دوباره قلبش از درد مچاله میشود به یاد ان هوسی که به بهانه عشق درگیرش...forum.romanbook.ir
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک