- Oct
- 2,132
- 14,834
- مدالها
- 2
موضوع 'دلنوشته معشوقِ معشوق اثر تابان دخت' دلنوشته - دلنوشته معشوقِ معشوق اثر تابان دخت
درخواست تگ
درخواست تگ
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!بعد از نقد درخواست بدید.با عرض سلام و خسته نباشید![]()
دلنوشته - دلنوشته من نفرینشده اثر آیناز
نام دلنوشته: من نفرینشده دلنویس: آیناز ژانر: تراژدی/ترسناک/فانتزی ناظر: @Atosa rostami مقدمه: من در یک خانهی سحرآمیز زندگی میکنم. یک کلبهی چوبی و متروک در اعماق یک بیشهی بکر. داخل این خانه مملو از پریها و جادوگرها نیست. در واقع حتی یک انسان هم اینجا نیست. اینجا عروسکها چشمهای شیشهای...forum.romanbook.ir
درخواست تگ داشتم
باتشکر
خیلی وقت که درخواست دادم لطفا رسیدگی کنین ممنوندرخواست تگ
![]()
فایل شده - دلنوشتهی ساده نیست اثر ASHVAN
نام دلنوشته: ساده نیست نام نویسنده: ASHVAN ژانر: درام ناظر: @حدیث ۸۶ خلاصه: مثلِ یک کوه پر درد و دلم سرشار از آتیش بود. نمیدانم در این قصه چه چیزی قسمتم میبود. همه روزهای عمرم را با این تنهایی سر کردم... . هزارانبار زمین خوردم، ولی باز زندگی کردم!romanbook.ir
رسیدگی و نتیجه اعلام شدهخیلی وقت که درخواست دادم لطفا رسیدگی کنین ممنون
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک