- May
- 2,574
- 37,076
- مدالها
- 14
تمام درخواستهای شما مورد بررسی قرار گرفت.دختری از تبار مهتاب
پرواز افرودیت
کمک صدایم در نمی اید
در هسته زندگی
پارانویای عشق
در تاپیک اعلام نتایج به زودی تگ خواهید شد.
درخواست شما مورد بررسی قرار گرفت.درخواست تگ برای دلنوشته(خانهی بی تو)
وقت بخیر درخواست تگ دارم
دلنوشته - بابا لنگ دراز عزیزم اثر YAGAMI
![]()
دلنوشته هفت پروانهی بنفش و سه سرباز اثر گروهی
کد دلنوشته: ۰۰۴۶ نام دلنوشته: هفت پروانهی بنفش و سه سرباز نام نویسندگان: YOUTAB_L، MAHSA، YAGAMI ژانر: انگیزشی، عاشقانه ناظر: @حدیث86 مقدمه: ما سه سربازیم؛ از از ارتشی که به جز خود نمیشناسیم از آن! ولی به عشق هفت پروانهای که این ارتش را رهبری میکنند، میجنگیم! در حسرت دیدن پروانهها سوختیم...romanbook.ir
تمام درخواستهای شما مورد بررسی قرار گرفت.درخواست تگ
![]()
برگزیده - دلنوشته دزیره اثر YAGAMI
کد دلنوشته: ۰۰۵۹ "به نام او" نام دلنوشته: دزیره دلنویس: YAGAMI ژانر: عاشقانه ناظر: @حدیث86 مقدمه: تو خیلی زیبایی دزیره برای دانستن راجب تو، زیادی بیقرار و مشتاقام! تو آن دایرهی طلایی رنگ در پیادهروهای باران خوردهای...romanbook.ir
تمام درخواستهای شما مورد بررسی قرار گرفت.درخواست تگ دارم
![]()
مطلوب - دلنوشته بخوانید و برقصید اثر یوتاب لطیفی
نام دلنوشته: بخوانید و برقصید نام نویسنده: یوتاب لطیفی ژانر: انگیزشی ناظر: @mohii کد:0042 مقدمه: بخوانید و برقصید فرشتههای زمینی من! برقصید و جهانی را شاد کنید، بخوانید و صبحم را طلوع تازهای بخشید. بخوانید و برقصید و من را هم با خود همراه کنید!romanbook.ir
![]()
محبوب - دلنوشته یک فنجان آرامش اثر یوتاب لطیفی
نام دلنوشته: یک فنجان آرامش نام نویسنده: یوتاب لطیفی ناظر: @mohii کد:0033 ژانر: انگیزشی مقدمه: فنجان از جنس ماهت را بردار؛ مقداری آرامش در آن بریز؛ و با نباتی از جنس ستاره، شیرینش کن. فنجان را سربکش؛ بگذار آرامش سرتاپای وجودت را فرا بگیرد!romanbook.ir
خسته نباشید درخواست تگ دارم
@Avaexolover
![]()
برگزیده - دلنوشته چشمانت را باز کن | کارگروهی
🔷️کد دلنوشته:۰۰۲۸ نام دلنوشته: چشمانت را باز کن اثر: Avaexolover و F_PARDIS ژانر: تراژدی ناظر: @elham_faraji تگ: برگزیده *مقدمه* همهیمان در زندگیمان اشتباهاتی داریم. برخیمان با آنها کنار میآییم و به جبران آن بر میخیزیم، برخی هم در آن غرق میشویم. روزی به خود میآییم و میگوییم: - چشمانت...romanbook.ir
درخواست تگ دارم
![]()
مطلوب - دلنوشته در کما اثر F_PARDIS
دلنوشته: در کما نویسنده: F_PARDIS ژانر: تراژدی ناظر: @elham_faraji کد:0046 تگ: مطلوب *مقدمه* چقدر سخت است رفیق، دیدن تو در این منظره! کاش آسمان به زمین میرسید و اینگونه نمیشد!romanbook.ir
تنها درخواست دلنوشتهی درکمای شما مورد بررسی قرار گرفت.درخواست تگ
![]()
در حال بررسی - دلنوشته فراموشت کردم اثر F_PARDIS
کد دلنوشته:۰۰۲۷ نام دلنوشته: فراموشت کردم نویسنده: F_PARDIS ژانر: تراژدی ناظر: @ASHVAN *مقدمه* بعضی اوقات فراموش کردن آنقدر سخت است که حاضری تمام خاطرات خوب راهم بدهی و فقط فراموش کنی هرچه فراموش نشدنیست را!romanbook.ir
در صورت اعلام نقد از طرف منتقد شما درخواستتان دوباره بررسی میشود.
قبل از درخواست تگ لطفا درخواست نقد دهید.