- Aug
- 52
- 239
- مدالها
- 2
ممنون عزیزخیر بانو.
در حال تأیین تگ هست اثرتون.
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!ممنون عزیزخیر بانو.
در حال تأیین تگ هست اثرتون.
✅درخواست تگ رمان تیکاف
![]()
در حال تایپ - [تیکاف] اثر «~Mar~ کاربر انجمن رمان بوک»
البته راه درست احترام به تمامیه سلایق بود که من همیشه به همه احترام میذاشتم و اصولاً برام اهمیتی نداشت فردی که جلومه و باهاش رابـ*ـطه دارم دینش چیه و یا چهجور میگرده چون دین و پوشش و... شخصیت آدم رو اون انسانیت آدم رو پوشش نمیداد. من باز هم تغییر کرده بودم و نقاب اون مریلای سابق رو رو چهرهم...forum.romanbook.ir
درودسلام شبتون بخیر درخواست تگ دارم.
نام اثر: عشق دیوونه من
نام نویسنده: فاطمه ثنا کریمی
لینک:
![]()
مطلوب - [هانای من باش!] اثر «فاطمه ثنا کاربر انجمن رمان بوک»
عنوان:[هانای من باش!] اثر: (فاطمه ثنا "F.S.Ka" کاربر رمان بوک) ژانر:عاشقانه.تراژدی.مافیایی ناظر:عضو گپ نظارت: S.O.W 8 خلاصه: غصهی عشق نافرجامش را میخورد یا طرد شدنش؟ هانای همه بود و هانایی نداشت... . میان گریههایش؛ میان خداخدا کردنهایش، ناگهان مردی از راه رسید! مردی از جنس قدرت و...forum.romanbook.ir
درخواستشو دادم ولی هنوز جوابی نگرفتم😅😅✅
درود
ابتدا درخواست نقد شورا دهید.
با تشکر
پس از اینکه در تاپیک نقد تگ شدید .درخواستشو دادم ولی هنوز جوابی نگرفتم😅😅
صبور باشید جانممن چند روزه درخواست تگ دادم... اما متاسفانه هنوز جوابی دریافت نکردم!
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک