- Jun
- 13,759
- 32,199
- مدالها
- 10
تگتون داده شده!سلام من دو هفته پیش درخواست داده بودم هنوز موافقت نشده☹️ نقد شورا هم داره
چک کنید تاپیک دریافت تگ رو «در تالار رمان»
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!تگتون داده شده!سلام من دو هفته پیش درخواست داده بودم هنوز موافقت نشده☹️ نقد شورا هم داره
درود؛![]()
حرفهای - [مأموریت یک جانبه] اثر «غزل کاظمی نیا و زری کاربران انجمن رمان بوک»
نام رمان: مأموریت یک جانبه نویسندگان: غزل کاظمینیا، زری ژانر: پلیسی، جنایی، عاشقانه عضو گپ نظارت: S.O.W. (۹) خلاصه: سیاهی و ظلمتزایِ شب که بذرش را در دل و اعماق زمین میپاشد همان لحظه جنایتهای پنهان رو میشود؛ نقابها کنار میرود و تصویری از بیرحمترین انسانها نمایان میشود. این مأموریت...forum.romanbook.ir
در خواست تگ برای رمانم.
درود؛درخواست تگ![]()
تکمیل شده - [بَردین] اثر «هستی جباری نویسنده انجمن رمانبوک»
عنوان: بَردین نویسنده: هستی جباری ژانر: عاشقانه، تراژدی جلد دوم بارین. مجموعه: یک قدم تا تنهایی ویراستار: M.M کپیست: Hilda; خلاصه: هنر تو رنگ و رویش رفته است، یک شاعری که کسی شعرهایش را نمیخواند. نامههای یک عاشق را نمیخواند، مانند نمایشی که هیچ بینندهای ندارد. میدانی آن ره بیرهگذر از آن...forum.romanbook.ir
@DELVIN.
درود؛سلام درخواست تگ اثرم دارم.
[رمان سمبل تاریکی (جلد اول)] اثر «آلباتروس» کاربر انجمن رمان بوک
درود؛
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک