- Jun
- 12,788
- 40,155
- مدالها
- 25
سلام درخواست تگ رمان مالاگاسی رو دارم
![]()
حرفهای - [مالاگاسی] اثر «معصومه بخشی (آفل جور) کاربر انجمن رمان بوک»
نام رمان : مالاگاسی. نام نویسنده : معصومه بخشی (آفل جور ) ژانر : معمایی، اجتماعی، جنایی عضو گپ نظارت: (۳)S.O.W خلاصه : پروندهی مالاگاسی، بعد از چندین سال که همهی افسرها فکر میکردند با مرگ الیاس بزرگ بسته شده؛ باز با گم شدن بیماران تیمارستانی و افسردههای شهر، پلیسها به بنبست خوردند! اما...forumroman.com
درخواست تگ
![]()
فایل شده - [خنیاگر سردرگم] اثر «تیم عاشقانه نویسان رمان بوک»
هوالمحبوب عنوان: خنیاگر سردرگم نویسندگان: تیمی از عاشقانهنویسان ژانر: درام، عاشقانه. سبک: ادبی. دید: سوم شخص عضو گپ نظارت: S.O.W 8 ویراستاران: @mobina01 و @KahKeshan (: کپیست: @~Fateme.h~ خلاصه: در هیاهوی نُتها، آوازِ سازی به رقص درآمده است، در تاریکیِ شب عاشقانههایم خودستایی میکند، سازها...forumroman.com
سلام وقتتون بهخیر😍
درخواست تگ رمانم رو دارم🙂
![]()
فایل نشده - رمان [شولای برفی] اثر «لیلا مرادی کاربر انجمن رمان بوک»
رمان: شولای برفی نویسنده: لیلا مرادی ژانر: عاشقانه_درام ویراستار: @Atefeh۹4 و @KahKeshan (: و @__TOKIO__ کپیست: @DELARAM عضو گپ 2 خلاصه رمان: سرد شد، شبیه به جسم یخ زده که وسط چلهی زمستان هیچ آتشی گرمش نمیکرد. رفتن آن مرد مثل آخرین برگ پاییزی بود که از درخت جدا شد و او را لُخت و عریان در...forumroman.com
با عرض سلام و وقت بخیر!درخواست تگ رمان.![]()
فایل شده - [آخرين سقوط] اثر «امیراحمد کاربر انجمن رمان بوک»
نام اثر: آخرین سقوط نویسنده: امیر احمد ژانر: فانتزی، علمیتخیلی عضو گپ نظارت: (10)S.O.W ویراستار: @Arezoo.h و @SPEED و @سپید کپیست: @Nella خلاصه: خوابها و کابوسها مدام بر پیکرهی ذهن تاریک، بیمار و آشفتهام چنگ میزنند، سوالات و خاطرات ترسناکی من را به بازی گرفتهاند، من که هستم؟ در این...forumroman.com
با درخواست شما موافقت شد.
بهزودی در تاپیک تگ خواهید شد