- Jun
- 12,788
- 40,155
- مدالها
- 25
سلام و درود.درود درخواست تگ رمان خاطرات وارونه رو دارم. نقد شده.
![]()
هدایت مجدد ...
forumroman.com
با درخواست شما موافقت میشود.
به زودی در تاپیک تگ خواهید شد.
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلام و درود.درود درخواست تگ رمان خاطرات وارونه رو دارم. نقد شده.
![]()
هدایت مجدد ...
forumroman.com
سلام و درود.سلام درخواست تگ رمانم رو دارم.
![]()
فایل شده - [فرجام اعتزال] اثر «Atefeh94 کاربر انجمن رمان بوک»
نام اثر: فرجام اعتزال نام نویسنده: عاطفه. م... ژانر: عاشقانه گپ نظارت: (۱)S.O.W ویراستار: @سپید کپیست: @Tifani خلاصه: گاهی، گذشتهی رقم خوردهای که به میل آدمی نیست بر زمان حال و آینده تأثیر میگذارد. از دست دادن عشقی غلط به بهانهی گذشتهای که هیچ یک از لحظاتش به خواستهی اویی که روزی...forumroman.com
سلام.
درخواست تگ برای رمانم رو دارم.
![]()
در حال تایپ - [کولادا] اثر «معصومه فخیری کاربر رمان بوک»
- حالا که تو هیچی نمیگی پس بهتره خودم انتخاب کنم، بنظرم دستت خوبه! با دریل به سمتش میرفتم و اون هی عقبعقب میرفت که در آخر کفشم و گذاشتم روی سی*ن*هش و دریل رو به سمت دستش بردم. شاید نباید اینقدر رو مخم میرفت که اینجوری داد و بیداد کنه و زجر بکشه. البته اینها از نظر من لذت بخش بودن. ***...forumroman.com
درودسلام و وقت خوش
درخواست تگ دارم
![]()
در حال برسی - [حتف شوریدهوار] اثر «راضیه کیوان نژاد نویسنده انجمن رمان بوک»
نام اثر: حتف شوریدهوار نام نویسنده: راضیه کیوان نژاد ژانر: عاشقانه، تراژدی گپ نظارت: S.O.W۱ خلاصه: گاهی نسیم عشق، در پهنای دشت سرسبز و زیبای قلبت نفوذ میکند و تو را مهمان یک طعم ناب آرامبخش، همچون بوی قهوه میکند، اما سرنوشت بازیهایی را با تو شروع میکند که برد و باختش دست تو نیست؛ بازیای...forumroman.com
سلام، درخواست تگ برای رمان
![]()
نیمه حرفهای - [زخمهی خُلقان] اثر «لیلا مرادی نویسنده افتخاری انجمن رمان بوک»
عنوان: زخمهی خُلقان ژانر: درام نویسنده: لیلا مرادی عضو گپ نظارت: (۴)S.O.W خلاصه: زیر آماج تردیدها تصمیماتی ممکن است سرنوشت آدمها را به مقهور لایزالی تبعید کند. داستان از دلدادگی ماهبانو و پسر همسایهشان امیرعلی آغاز میگردد. حوادث ناگوار اما چلهنشین روزهای تیرهفام و عنادی است. کینهی...forumroman.com
درود و وقت خوشسلام وقت بخیر🌹❤️
درخواست تگ رمان ناردون
![]()
برترین - [ناردون] اثر «رها باقری نویسنده حرفهای انجمن رمان بوک»
نام اثر: ناردون اثری از کاربر رمان بوک نویسنده: رها باقری ژانر: عاشقانه، اجتماعی عضو گپ نظارت: (6)S.O.W به نام خدایی که خاک آفرید، کزان خاک انسان پاک آفرید. خلاصه: داستان در مورد تفاوت دو انسان و دنیاهاست، یکی از دیار حقیقتهای تلخ و دیگری از دیار شعر و رنگ و نور! هیچ چیز تصادفی نیست و حضور...forumroman.com
![]()
نقد شورا - نقد شورا | رمان ناردون
بنام خدا نام اثر: ناردون اثری از کاربر رمان بوک نویسنده: رها باقری ژانر: اجتماعی، عاشقانه عضو گپ نظارت: (6)S.O.W به نام خدایی که خاک آفرید، کزان خاک انسان پاک آفرید. خلاصه: داستان در مورد تفاوت دو انسان و دنیاهاست، یکی از دیار حقیقتهای تلخ و دیگری از دیار شعر و رنگ و نور! هیچ چیز تصادفی نیست...forumroman.com
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک