- Jun
- 2,607
- 15,551
- مدالها
- 6
سلام خسته نباشید درخواست تگ دارم
اشعار درحال تایپ - [دفتر شعر من] اثر «ام کا اچ p.r کاربر انجمن رمان بوک»
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلام خسته نباشید درخواست تگ دارم
" اشعار و دکلمه کاربرانبسمتعالی
با عرض درود و وقت بخیری خدمت کاربران انجمن رمان بوک
تیم مدیریت بخش فرهنگ و ادب انجمن رمان بوک تصمیم دارد در جهت پیشرفت شاعران تالار شعر و سطحبندی اشعاری که برترند قوانین خاصی را برای هر تگ بیان کنند.
ابتدا نگاهی به انواع تگهای این تالار میاندازیم.
«معرفی تگها»
۱) برتر
اشعار باید محتوای زیبا و بینقص داشته باشد، ایده نو، اشکالات نگارشی و ممنوعه در آن رعایت شده باشد. جمله بندی و واژگان جدیدی در آن استفاده شده باشد. خلاقیت در ایده نو، عنوان، مقدمه و پستهایش به خوبی قابل شهود باشد!
فرم صحیح ، ساختار، زبان ، و چینش مناسب کلمات
و دارای کمترین ایرادات باشد!
۱۰/۹
۲)برگزیده
هر پست باید محتوایی خلاقانه داشته باشد؛ از جملات و واژگان تکراری استفاده نشده باشد. نویسنده باید قلمی نو داشته باشد.
فرم مناسب، ساختار شعر ،چینش کلمات،زبان شعر
اشکالات نگارشی نیز تا حد ممکن در آن رعایت شده باشد! همچنین مجموعت شعر میبایست اختصاصی انجمن رمان بوک باشد!
۱۰/۸
۳) محبوب
اشعاری که از نظر محتوا قابل قبول باشند و کیفیت لازم را به عنوان شعر داشته باشند.
۷/ ۱۰
۴) مطلوب
شعرهایی که قلم خوبی دارند و از نظر کیفیت مورد تایید باشند.
ساختار شعر،فرم، زبان و چینش کلمات
۱۰/۶،۱۰/۵
●مواردی که باید توجه داشته باشید!
*تگها نسبت به هم برتری ندارند.
*این چهار تگ به هیچ عنوان از ارزش نوشتههایتان کم یا زیاد نخواهد کرد.
*تصمیمگیری برای تگها تیمی انجام خواهد شد.
*پس از 20 پست از تاپیک مجموعه اشعار میتوانید درخواست تگ بدهید.
*در پست درخواست تگ خود به ترتیب نام اثر، نام نویسنده و لینک تایپک اشعار خود را ارسال کنید.
*تنها دوباری برای هر اثر مجاز به درخواست تگ میباشید، اما در نظر داشته باشید اگر در دفعه اول اثر شما تگ دریافت نکرد، ناراحت نباشید و با توجه به نکاتی که منتقد بیان کرد اثر خود را ویرایش کرده و مجدد درخواست تگ دهید!
برای این که اشعار شما روی سایت قرار بگیرد، باید حداقل دارای 30 پست باشد.
با آرزوی موفقیت روز افزون شما
[تیم مدیریت بخش فرهنگ و ادب]
" اشعار و دکلمه کاربران
اشعار درحال تایپ [چشمان دلبر] اثر «Rozaleh کاربر انجمن رمان بوک»"
اشعار درحال تایپ - [چشمان دلبر] اثر «Rozaleh کاربر انجمن رمان بوک»
BB
درخواست تگ اشعار رزاله
لطفا لینک قرار بدید.سلام خسته نباشید درخواست تگ اشعارم رو دارم
دفتر شعر یاس سفید2
موضوع '[یاس سفید ۲] اثر «ام کا اچ p.r کاربر انجمن رمان بوک»' اشعار درحال تایپ - [یاس سفید ۲] اثر «ام کا اچ p.r کاربر انجمن رمان بوک»
سلام عزیزم خوبی به من گفتند که میتونم درخواست تگ بدم
![]()
فایل شده - [شعری که مال خودم نیست] اثر «مهرانه عسکری کاربر انجمن رمان بوک»
نام : شعری که مال خودم نیست نام شاعر : مهرانه عسکری قالب: نو ژانر: اجتماعی _ تراژدی ویراستار: @سپید کپیست: @آرشیت مقدمه: گاهی زندگی را مفت میدانیم.. گاهی دلدل برای لحظهاش میزنیم... گاهی هم با لذت، سر میکنیم.. گاهی اما قطره چشمها نمیگذارند، شادی کنیم... اما میرسد روزی که عاجزانه طلب...forumroman.com
دستتون میبوسه
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک