با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلام و خسته نباشید
درخواست تگ :
![]()
فایل شده - [خسته ام] اثر «mobina_T _ وانیا کاربر انجمن رمان بوک»
مجموعه اشعار " خسته ام " شاعر : mobina_T تخلص : وانیا قالب : دو بیتی ژانر : عاشقانه ویراستار: @سپید * تقدیم به ستاره کوچک زندگی ام * کپیست: @شاهدخت مقدمه : وانیا اندوه خود را سخت پنهانی بدار در دل امشب ؛ یار خود باش و دلت بانی بدار لحظه ای خامش بمان از گفتن احساس خود این یکی...forumroman.com
سلام درخواست تگ دارم
برای اشعار واژه ای که من باشم
لینک در امضا هست
با سلام. درخواست تگ🌼
![]()
فایل شده - [قسم به خرمن گیسوانت] اثر «nazanin.h کاربر انجمن رمان بوک»
«سیمگون» فغان آسمان را مینگری؟ آن اَبرهای پنبهای و سفید رنگ دیگر در آسمانِ نیلگون، دلربایی نمیکنند. سرت را بالا بگیر و بنگر پرندهای بینوا زیر این گلولههای باران در هجوم رنگِ فگارِ خاکستری در تلألو اَبرهای خونآلود بالهای دلفریبش را میتکاند وجودش لابهلای اَبرهای غضبناک در میان...forumroman.com
![]()
نقد شعر - سوز و ساز | رها باقری
بسم تعالی عنوان: سوز و ساز ژانر: عاشقانه، تراژدی قالب: غزل شاعر: @Raha Bagheri منتقد: @mobina01 *هر گاه ز غم نشست دل جاری شود بر زبان شعر گه نو ز خود گوید گه غزل به خود جوید * شاعر عزیز توجه کنید این نقد صرفا جهت بهبود قلم شما انجام شده است. * خواهشمند است تا قرارگیری نقدنامه توسط مدیریت در...forumroman.com
![]()
فایل شده - [سوز و ساز] اثر «رها باقری کاربر انجمن رمان بوک»
نام اثر: سوز و ساز نام شاعر: رها باقری قالب شعر: غزل ژانر شعر : عاشقانه، تراژدی ویراستار: @EVA کپیست: @الههِ ماه؛ شب گشت و راز بلبل در سی*ن*هی وجودم از عشق تو سرودم، بیکینهی وجودم در سوز و ساز مَستی، تو سوارِ هستی بار دگر شکستی، آیینهی وجودم چون عهد خود شکستی؟ آن رشته را گسستی در بستر...forumroman.com
درخواست تگ🌹🌹
سلام خسته نباشید درخواست تگ اشعارم رو دارم، توصیههای منتقد عزیز انجام شد!
موضوع '[کیهان] اثر«ام کا اچ p.r کاربر انجمن رمان بوک»' اشعار درحال تایپ - [کیهان] اثر«ام کا اچ p.r کاربر انجمن رمان بوک»
![]()
نقد شعر - کمند زندگی | رها باقری
بسم تعالی عنوان: کمند زندگی ژانر: عاشقانه، تراژدی قالب: غزل شاعر: @Raha Bagheri منتقد: @mobina01 *هر گاه ز غم نشست دل جاری شود بر زبان شعر گه نو ز خود گوید گه غزل به خود جوید * شاعر عزیز توجه کنید این نقد صرفا جهت بهبود قلم شما انجام شده است. * خواهشمند است تا قرارگیری نقدنامه توسط مدیریت در...forumroman.com
![]()
فایل شده - [کمند زندگی] اثر «رها باقری کاربر انجمن رمان بوک»
نام اثر: کمند زندگی نام شاعر: رها باقری قالب شعر: غزل ژانر شعر : عاشقانه، تراژدی ویراستار: @سپید کپییت: @~Fateme.h~ پای من را بسته است قفل و بند زندگی باز بر دستم زدند دستبند عاشقی این قفس نه جای من، یا که یار من شده واعظ داده شبم، داده پند زندگی سالها اسبی سفید وارث این خانه بود حال محکوم...forumroman.com
درخواست تگ🌹
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک