با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!نمیدونم چرا هیچکدوم اون چیزی که تو ذهنم هست رو نشون نمیدن.
راستش اینا خیلی فانتزیه من یه کم واقعی تر و ترسناکتر میخواستم.
متاسفم عزیزم اما اینطور عکسهای واقعی رو بنده نمیتونم پیدا کنم.راستش اینا خیلی فانتزیه من یه کم واقعی تر و ترسناکتر میخواستم.
توی اینم گشتم هیچی نبوداگه اینارو هم نپسندیدی
ببین تو این چیزی پیدا میکنی یا نه![]()
پیشنهاد - جلد رمان ترسناک
⚜️بسم الله الرحمن الرحیم ⚜️ سلام به رمان بوکی های عزیز این تاپیک زده شده تا به نویسنده ها برای پیدا کردن عکس مورد نظرشون جهت طراحی جلد کمک کنیم. عکسی که دوست داشتید و دانلود کنید و به خصوصی طراح بفرستید. ضمنا هر هفته عکس های جدیدی اضافه میشه. |°مدیریت تالار طراحی°|forumroman.com
دیگه آخرین امیدت همینه
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک