جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی دروازه‌بان| ناصر حجازی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی ورزشکاران توسط Leila Moradi با نام دروازه‌بان| ناصر حجازی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 91 بازدید, 18 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی ورزشکاران
نام موضوع دروازه‌بان| ناصر حجازی
نویسنده موضوع Leila Moradi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Leila Moradi
موضوع نویسنده

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
580
13,581
مدال‌ها
4
درخشش ناصر حجازی در دوران بازی باعث شد تا فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال در انتخاب برترین‌های قرن بیستم، وی را دومین دروازه‌بان برتر قرن قاره آسیا و چهل و یکمین دروازه‌بان شایسته جهان معرفی نماید. حجازی در سایت آمار و تاریخ فوتبال جهان با رکورد ۸۳۷ دقیقه در بسته نگه داشتن دروازه، در اکثر مواقع رتبه ۱۳۴ جهان و همواره رتبه نخست ایران را به خود اختصاص داده است.

موضوع نویسنده

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
580
13,581
مدال‌ها
4
ناصر حجازی در منچستر

حجازی در کارنامه خود سابقه ۴ بازی با لباس تیم فوتبال منچستریونایتد را دارد اما به دلیل عدم صدور رضایت‌نامه و انحلال فدراسیون فوتبال ایران نتوانست اجازه‌نامه فدراسیون منحل شده ایران را به موقع منچستر یونایتد ارائه کند و گری بیلی به جای او با این باشگاه انگلیسی قرارداد بست.

موضوع نویسنده

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
580
13,581
مدال‌ها
4
ناصر حجازی در پرسپولیس

در سيزدهمين سال‌مرگ غلامرضا تختي، روز 17 دي ماه سال 1359، پرسپوليس در يك بازي خيرخواهانه به مصاف تيم فوتبال زندان قزل حصار رفت، در اين روز، ناصر حجازي با پيراهن قرمز در خط حمله پرسپوليس به ميدان رفت. در اين بازي او به درخواست علي پروين براي پرسپوليس بازي كرد.

موضوع نویسنده

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
580
13,581
مدال‌ها
4
دوران مربی‌گری

ناصر حجازی مربی‌گری تیم های محمدان، شهرداری کرمان، بنگلادش، بانک تجارت، شهرداری کرمان، سپاهان، ماشین‌سازی تبریز، ذوب‌آهن اصفهان، استقلال رشت، استقلال اهواز، نساجی مازندران و استقلال تهران را بر عهده داشته است.

موضوع نویسنده

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
580
13,581
مدال‌ها
4
آخرین مربی‌گری ناصر حجازی

در سال 1386 پس از انتخاب مجدد علی فتح الله‌زاده به سمت مدیرعاملی، ناصرخان مجدداً سرمربی باشگاه استقلال تهران گردید که در هفته چهاردهم فیروز کریمی جایگزین او شد.

وی در زمان مربی‌گری‌اش بازیکنان بزرگی همچون علی دایی، رحمان رضایی، علیرضا اکبرپور و علی‌اکبر استاداسدی را به فوتبال ایران معرفی کرد.

موضوع نویسنده

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
580
13,581
مدال‌ها
4
من ناصر حجازی هستم

در سال ۱۳۹۲ ساخت فیلمی مستند پیرامون زندگی حجازی آغاز شد و در آذر ماه ۱۳۹۴ به پایان رسید. متن این مستند را شهاب حسینی، بهرام رادان، پرویز پرستویی، مسعود رایگان، مهران مدیری و رویا تیموریان روایت کرده و تیتراژ پایانی توسط رضا صادقی ساخته شده است. امیر رفیعی برای دهمین سالگرد درگذشت ناصر حجازی نیز قسمت دوم من ناصر حجازی هستم را با نام افسانه یک عقاب ساخته است.

موضوع نویسنده

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
580
13,581
مدال‌ها
4
امیر رفیعی از دوستان نزدیک ناصر حجازی در سوم خرداد ماه ۱۳۹۶ اولین دوره از جشنواره فوتبال ایران را با یاد و نام ناصر حجازی و تحت عنوان جشنواره حجازی برپا و مدیریت کرد.

موضوع نویسنده

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
580
13,581
مدال‌ها
4
در مستند من ناصر حجازی هستم پسر و دختر او درباره لحظه مرگ ناصر حجازی صحبت کردند و عنوان نمودند که او در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ در حین تماشای دیدار تیم فوتبال استقلال مقابل پاس همدان در روز آخر لیگ برتر به‌ دلیل وخامت حالش به کما رفت و چند روز بعد درگذشت.

مراسم تشییع جنازه ناصر حجازی چهارشنبه 4 خرداد ۱۳۹۰ در ورزشگاه آزادی برگزار شد

موضوع نویسنده

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
580
13,581
مدال‌ها