جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

روسی در رستوران | روسی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته یادگیری زبان ها توسط BAHAR" با نام در رستوران | روسی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 151 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته یادگیری زبان ها
نام موضوع در رستوران | روسی
نویسنده موضوع BAHAR"
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BAHAR"
موضوع نویسنده

BAHAR"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
1,148
2,907
مدال‌ها
2
در یک رستوران روسی:

موضوع نویسنده

BAHAR"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
1,148
2,907
مدال‌ها
2
• ما یک میز چهار نفره خواهیم : Нам нужен столик на четверых(Nam nužen stolik na četveryh)
• می خواهم یک میز برای دو نفر رزرو کنم : Я хочу заказать столик на двоих(Ja hoču zakazatʹ stolik na dvoih)
• ممکن است منو را ببینم؟ : Можно меню?(Možno menju)
• پیشنهاد شما چیست؟ : Что бы вы посоветовали?(Čto by vy posovetovali)

موضوع نویسنده

BAHAR"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
1,148
2,907
مدال‌ها
2
• ترکیبات آن چیست؟ : Что включено?(Čto vključeno)
• آیا با سالاد سرو می شود؟ : К этому блюду подается салат?(K ètomu bljudu podaetsja salat)
• سوپ روز چیست؟ : Какой суп дня?(Kakoj sup dnja)
• غذای مخصوص امروزتان چیست؟ : Какие сегодня блюда дня?(Kakie segodnja bljuda dnja)

موضوع نویسنده

BAHAR"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
1,148
2,907
مدال‌ها
2
• چه چیزی میل دارید؟ : Что бы вы хотели поесть?(Čto by vy hoteli poestʹ)
• دسر روز : Десерт дня(Desert dnja)
• می خواهم یک غذای محلی را امتحان کنم : Я хочу попробовать блюдо местной кухни(Ja hoču poprobovatʹ bljudo mestnoj kuhni)
• چه نوع گوشتی دارید؟ : Какое мясо вы подаете?(Kakoe mjaso vy podaete)

موضوع نویسنده

BAHAR"

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
1,148
2,907
مدال‌ها
2
• من نیاز به یک دستمال سفره دارم : Мне нужна салфетка(Mne nužna salfetka)
• آیا می توانید به من آب بیشتری بدهید؟ : Можно ещё воды, пожалуйста?(Možno eŝë vody, požalujsta)
• آیا می توانید نمکدان را به من بدهید؟ : Передайте, пожалуйста, соль(Peredajte, požalujsta, solʹ)
• آیا می توانید برای من میوه بیاورید؟ : Принесите, пожалуйста, фрукты(Prinesite, požalujsta, frukty)

بالا پایین