جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی دستور پخت فیله مرغ سوخاری :)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط آوا... با نام دستور پخت فیله مرغ سوخاری :) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 122 بازدید, 9 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع دستور پخت فیله مرغ سوخاری :)
نویسنده موضوع آوا...
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آوا...
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
فیله مرغ سوخاری از غذاهای محبوب فست فودی است که با طعم های متنوعی درست می شود
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ۸۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
پودر سوخاری۳ لیوان
آرد۲ لیوان
آب لیمو ترش تازه۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
سس مایونز۱ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و نمکبه مقدار کافی
پودر پیاز، پودر انبه، گراماسالا و پودر آویشنبه مقدار کافی
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله اول
برای تهیه فیله سوخاری ساده ابتدای کار فیله ها را به اندازه های دلخواه برش می زنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله دوم
حالا پیاز را به همراه سس خردل و سس مایونز به فیله مرغ اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، نمک، پودر پیاز، پودر انبه، گراماسالا و آب لیمو ترش تازه را به فیله مرغ اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله سوم
در این مرحله فیله مرغ را به مدت ۲ دقیقه ماساژ می دهیم تا به مواد طعم دهنده آغشته شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند تا فیله مرغ مزه دار شود.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله چهارم
حالا پس از گذشت این زمان تخم مرغ ها را درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس با چنگال هم می زنیم تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود. در ادامه آرد را به صورت جداگانه درون یک کاسه مناسب می زنیم.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله پنجم
در این مرحله فلفل سیاه، نمک، پودر آویشن، پاپریکا، پودر انبه، پودر گراماسالا، پودر پیاز و پودر سیر را به آرد سفید اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. در ادامه پودر سوخاری را درون یک ظرف جداگانه می ریزیم.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله ششم
حالا فیله های مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم، سپس به ترتیب ابتدا درون آرد می غلطانیم تا کاملا آغشته شود. در ادامه از آرد خارج می کنیم و درون تخم مرغ قرار می دهیم، پس از آن درون پودر سوخاری قرار می دهیم تا فیله را پوشش دهد.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله هفتم
در این مرحله به همین ترتیب فیله ها را آماده می کنیم، سپس به اندازه ای که فیله ها درون یک تابه گود شناور بمانند روغن مایع اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه فیله ها را درون تابه قرار می دهیم.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله هشتم
در نهایت فیله ها را کاملا سرخ می کنیم، سپس روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی اش گرفته شود. در ادامه فیله های سوخاری را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.
 
بالا پایین