جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دسر دسر آفریقای جنوبی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط امیراحمد با نام دسر آفریقای جنوبی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 163 بازدید, 8 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع دسر آفریقای جنوبی
نویسنده موضوع امیراحمد
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط امیراحمد
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,248
مدال‌ها
2

دسرهای خوشمزه، علاقه ویژه مردم آفریقای جنوبی

مردمان آفریقایی جنوبی همچنین عاشق دسرهای خوشمزه هستند، و همواره اعتقاد دارند که یک غذای شیرین بهترین روش برای پایان دادن به یک بعد از ظهر پر مشغله است. در واقع چیزی که برای مردم آفریقای جنوبی بیشتر از غذا اهمیت دارد، معاشرت با دوستان و اقوام هنگام سِرو غذا است.

در این مقاله تصمیم داریم سفری به دنیای شیرینی ها و دسرهای آفریقای جنوبی که توسط گلینیس هورنینگ (Glynis Horning)، متخصص پودینگ، معرفی شده است؛ داشته باشیم. اگر از طرفداران شیرینی های محلی هستید در این سفر متفاوت با ما همراه باشید.
 
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,248
مدال‌ها
2
شیرینی های آفریقای جنوبی : تارت شیر، دسری پرطرفدار در آفریقای جنوبی


۲۷ فوریه، روز ملی تارت شیر

تارت شیر، در آفریقای جنوبی دسری بسیار محبوب و پرطرفدار شناخته شده است. اهمیت تارت شیر در آفریقای جنوبی به حدی است که روز خاص خود را دارد. روز ملی تارت شیر ۲۷ فوریه است. اکنون تارت شیر به بخش جدایی ناپذیر از فرهنگ مردم آفریقای جنوبی تبدیل شده که این فرهنگ در طول سالیان و توسط مادرها و مادر بزرگ ها ایجاد شده است.
 
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,248
مدال‌ها
2

تارت شیر، یادگار هلندی ها در قرن ۱۷ میلادی

این دسر برای اولین بار در آفریقای جنوبی در قرن ۱۷ میلادی توسط مهاجران هلندی به این کشور معرفی شد. اعتقاد بر این است که این دسر برداشت متفاوتی از ماتنتارت هلندی می باشد که یک دسر کیک پنیری است.
این دسر هلندی در کتاب آشپزی توسط توماس ون در نوت در حدود سال ۱۵۱۴ منتشر شده است. در بعضی از دستورها لازم است که مواد میانی در پوسته خمیری پخته شود. در حالی که دیگران ترجیح می دهند که مواد میانی جدا تهیه و سپس قبل از سرو در پوسته قرار گیرد. دارچین اغلب روی سطح آن پاشیده می شود و همچنین ممکن است به شیر مورد استفاده برای مواد میانی اضافه شود.
 
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,248
مدال‌ها
2

کوک سیسترز، شیرینی معروف آفریقای جنوبی

این نوارهای ورقه ای ساخته شده از خمیر ابتدا سرخ شده و سپس در شربت سرد یخ زده قرار می گیرند. بنابراین لایه خارجی آنها بسیار ترد است، اما داخل آنها بسیار نرم و آبدار است. هنگام خوردن این شیرینی معروف آفریقای جنوبی شما فقط باید انگشتان خود را لیس بزنید! تصور می شود که آنها توسط استعمارگران هلندی به عنوان نوعی پیراشکی هلندی برای اولین بار به آفریقای جنوبی معرفی شده اند. هرچند نسخه امروزی این شیرینی بسیار متفاوت است و در طول سالها تغییرات زیادی آن را به یک نسخه بومی آفریقایی تبدیل کرده است.

بعلاوه، یک نسخه کیپ مالایی (نسخه به روز شده توسط ساکنان آسیای شرقی در آفریقای جنوبی) از این شیرینی وجود دارد که به عنوان کوئه سیسترز شناخته می شود. کوئه سیسترز شامل یک خمیر سبک و شکننده ، هل، و زنجبیل خوشه ای است و با پودر نارگیل خشک تزئین میشود. بهترین کوکسیسترها در غرفه های مزرعه ای کنار جاده فروخته می شوند. یک بسته مخصوص پادکوس (غذای جاده ای) بگیرید ، اما فراموش نکنید که ابتدا دستمال مرطوب را تهیه کنید!
 
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,248
مدال‌ها
2

کرانچی کلاسیک،‌ شیرینی محلی آفریقای جنوبی

کرانچیکلاسیک یک شیرینی محلی است که با جو دوسر سفید، شربت طلایی و نارگیل خشک تهیه می شود. می توانید انواع آن را در فروشگاههای تولیدات خانگی و سوپرمارکت ها بیابید. اگر به بازدید افراد بومی در خانه هایشان بروید، قطعا یکی از موارد پذیرایی از شما کرانچی خواهد بود. این یکی از شیرینی هایی است که بچه ها عاشقش می شوند. تهیه کرانچی سریع و آسان است.
به راحتی قطعات ترد و سرخ شده برنج و یا جو دوسر را در مارشمالوهای ذوب شده (یا پودر نارگیل) در کره تکان دهید. سپس برای مدتی در یک جای خنک نگه دارید تا فرم بگیرند. مهاجران آسیای شرقی در کیپ تاون که به کیپ مالاییها معروف هستند این شیرینی بینظیر را به آفریقاییها معرفی کرده اند. در طول سالها روش تهیه کرانچی بهروزرسانی شده و با فرهنگ آفریقا تطابق یافته تا به شکل امروزی فرم گرفته است.

شیرینی های آفریقای جنوبی : کرانچی کلاسیک،‌ شیرینی محلی آفریقای جنوبی
 
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,248
مدال‌ها
2

بریان کدو تنبل، یادگار بومیان آفریقایی

بریان کدو تنبل (یا کدو تنبل سرخ شده) یک دسر عالی را تشکیل میدهد، اما بسیاری افراد در آفریقای جنوبی آن را به خودی خود به یک وعده غذایی سبک تلقی می کنند. روش تهیه آن به سادگی با له کردن چند فنجان کدو تنبل پخته شده و اضافه کردن آرد، یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای، یک تخم مرغ و یک قاشق وانیل آغاز می شود. سپس دو طرف آن را در روغن فراوان سرخ میکنند. پس از آن، آب لیمو و دارچین مخلوط با شکر کاستار را روی آنها می پاشند.

در بسیاری از کافههای آفریقای جنوبی می توانید این شیرینی فوق العاده آفریقایی را میل کنید. بعلاوه کدو تنبل سرخ شده را میتوانید در منو رستورانهای هتلها پیدا کرده و سفارش دهید. این دسر توسط بومیان آفریقایی در آفریقای جنوبی معرفی شده است. علاوه بر آفریقای جنوبی در سایر کشورهای همسایه (البته با تغییراتی) نیز بسیار پرطرفدار است.
 
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,248
مدال‌ها
2

پودینگ مالوا، دسر کلاسیک آفریقای جنوبی


شیرینی های آفریقای جنوبی : پودینگ مالوا، دسر کلاسیک آفریقای جنوبی



دلیل نامگذاری پودینگ مالوا

این پودینگ پخته شده یک دسر کلاسیک آفریقای جنوبی است و هر خانواده، رستوران و هتلی در آفریقای جنوبی نسخه مخصوص خود را دارد. از ملزومات این دسر این است که دارای یک بافت نرم و طعم مربا، کارامل و زردآلو است. تصور می شود که نام مالوا از کلمه آفریقایی مالوالکر (malvalekker) یا مارشمالو آمده باشد. دلیل این نامگذاری طبق لغت نامه دانشگاه آکسفورد شباهت بافت این دسر با مارشملو است.

پودینگ مالوا، یادگار مگی پیلر

اما طبق گفته ارنست گووس(یک کارشناس مواد غذایی در لندن)؛ «مگی پپلر»، یک آشپز تجربی که در سال ۲۰۱۳ میلادی در ۸۷ سالگی درگذشت، اولین کسی است که این دسر را معرفی کرده است. در دهه شصت، پپلر به عنوان آشپز برای سفیر آفریقای جنوبی در لندن کار میکرد. در آنجا او پودینگ مالوا درست کردکه توسط بسیاری از مشاهیر و بزرگان، از جمله هنری کیسینجر و اپرا مورد استقبال قرار گرفت. پپلر گفت که او این دستور العمل را از مادرش آموخته است. به این ترتیب مادر پپلر را می توان به عنوان مخترع این دسر بی نظیر معرفی کرد. بهتر است این پودینگ با کاستر نازک خانگی و یک قاشق بستنی سرو شود.
 
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,248
مدال‌ها
2

تارت ترد نعنایی، شیرینی اصیل آفریقای جنوبی


شیرینی های آفریقای جنوبی : تارت ترد نعنایی، شیرینی اصیل آفریقای جنوبی


تارت نعنایی،‌یک شیرینی تمام عیار آفریقایی

این محصول تمام جنبه های شیرینی پزی آفریقای جنوبی را کنار هم دارد؛ شیرین است، سریع پخته می شود و شامل شکلات می باشد. تارت ترد نعنا یکی از تولیدات اصلی صنایع خانگی آفریقای جنوبی است. این تارت در واقع ترکیبی خامه ای از کارامل (یا شیر تغلیظ شده جوشانده)، خامه تازه هم زده و تکه های شکلات رنده شده، و نعناع فلفلی خرد شده است و لایه لایه با بیسکویت نارگیلی سرو می شود.

دستور پخت تارت نعنایی، میراث کهن مردم آفریقای جنوبی

تارت ترد نعنایی یکی از شیرینی های اصیل در آفریقای جنوبی است که دستور تهیه آن سی*ن*ه به سی*ن*ه توسط مادر بزرگ ها به نسل های بعدی منتقل شده است. اطلاعات دقیقی از منشا اصلی تارت نعنایی در دسترس نیست. این شیرینی بینظیر و اصیل را میتوانید در شیرینی فروشی ها، کافه ها و رستوران های آفریقای جنوبی سفارش دهید.
 
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,248
مدال‌ها
2

تارت آناناس یخچالی، یک دسر بین المللی


شیرینی های آفریقای جنوبی : تارت آناناس یخچالی، یک دسر بین المللی



تارت آناناس یخچالی، ایده آل برای مهمانی ها

این شیرینی فوق العاده خوشمزه را تقریبا همه جا در آفریقای جنوبی از جمله خانههای افراد پیدا خواهید کرد. این یک پذیرایی ایده آل بر ای مهمانیهای آفریقای جنوبی است. برای تهیه این شیرینی شما فقط به چهار ماده اولیه احتیاج دارید: دو بسته بیسکویت، یک قطعه آناناس، یک بسته شیر غلیظ شده و یک بسته ژله با طعم آناناس. شیر را به مدت یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.
سپس آب آناناس را در قابلمه با حرارت متوسط ریخته و پودر ژله را درون آن خالی کنید. ترکیب بدست آمده را هم بزنید تا حل شود. مخلوط آب ژله را بگذارید تا خنک شود. شیر سرد را هم بزنید تا لطیف شود و سپس ژله را مخلوط کنید و تکه های آناناس را با آن مخلوط کنید. یک ظرف را با قطعات کامل بیسکویت پوشش دهید تا یک پایه یک لایه درست شود و سپس مخلوط را روی آن بریزید. یک یا دو بیسکویت خرد کرده و روی آن را بپاشید. چند ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

تارت آناناس یخچالی،‌ شیرینی اصیل و یادگار پیشینیان

این شیرینی نیز یکی از اصیل ترین شیرینی های آفریقای جنوبی است، که البته در بسیاری از کشورهای اطراف آفریقای جنوبی نیز با اندکی تغییر وجود دارد. هرچند امروزه به دلیل بافت نرم و طعم لذیذ این دسر، تارت آناناس یخچالی به یک دسر بین المللی تبدیل شده است و بسیاری از رستوران ها و کافه های سراسر جهان آن را در منو خود قرار داده اند. اطلاعات دقیقی در مورد منشا اولیه این شیرینی در دسترس نیست. دستور تهیه آن نسل به نسل بین اقوام آفریقایی دست به دست شده است.


شیرینی های آفریقای جنوبی : تارت آناناس یخچالی،‌ شیرینی اصیل و یادگار پیشینیان


در تنظیم این مقاله از منابع زیر استفاده شده است:
www.wikipedia.com

ترجمه از: مجتبی رسولی

تنظیم مقاله از: تیم تولید محتوا پایگاه خبری عالی گرد

 
بالا پایین