تارت آناناس یخچالی، یک دسر بین المللی
تارت آناناس یخچالی، ایده آل برای مهمانی ها
این شیرینی فوق العاده خوشمزه را تقریبا همه جا در آفریقای جنوبی از جمله خانههای افراد پیدا خواهید کرد. این یک پذیرایی ایده آل بر ای مهمانیهای آفریقای جنوبی است. برای تهیه این شیرینی شما فقط به چهار ماده اولیه احتیاج دارید: دو بسته بیسکویت، یک قطعه آناناس، یک بسته شیر غلیظ شده و یک بسته ژله با طعم آناناس. شیر را به مدت یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.
سپس آب آناناس را در قابلمه با حرارت متوسط ریخته و پودر ژله را درون آن خالی کنید. ترکیب بدست آمده را هم بزنید تا حل شود. مخلوط آب ژله را بگذارید تا خنک شود. شیر سرد را هم بزنید تا لطیف شود و سپس ژله را مخلوط کنید و تکه های آناناس را با آن مخلوط کنید. یک ظرف را با قطعات کامل بیسکویت پوشش دهید تا یک پایه یک لایه درست شود و سپس مخلوط را روی آن بریزید. یک یا دو بیسکویت خرد کرده و روی آن را بپاشید. چند ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
تارت آناناس یخچالی، شیرینی اصیل و یادگار پیشینیان
این شیرینی نیز یکی از اصیل ترین شیرینی های آفریقای جنوبی است، که البته در بسیاری از کشورهای اطراف آفریقای جنوبی نیز با اندکی تغییر وجود دارد. هرچند امروزه به دلیل بافت نرم و طعم لذیذ این دسر، تارت آناناس یخچالی به یک دسر بین المللی تبدیل شده است و بسیاری از رستوران ها و کافه های سراسر جهان آن را در منو خود قرار داده اند. اطلاعات دقیقی در مورد منشا اولیه این شیرینی در دسترس نیست. دستور تهیه آن نسل به نسل بین اقوام آفریقایی دست به دست شده است.
در تنظیم این مقاله از منابع زیر استفاده شده است:
Your essential travel companion. Book places to stay, hotels and things to do, hand-picked by us from the world’s best bits. Price-match guarantee. Free...
theculturetrip.com
www.wikipedia.com
ترجمه از: مجتبی رسولی
تنظیم مقاله از: تیم تولید محتوا پایگاه خبری عالی گرد