برزیل برای وعده های غذایی مبتنی بر گوشتش شناخته شده است، اما غذا هایی فراتر از کباب هم دارد. برزیل ها می دانند که چگونه یک وعده غذایی را به پایان برسانند و همچنین می دانند که چگونه یک کباب را بخورند. غذاهای کشور تحت تاثیر فرهنگ های مادری، اروپایی ها و آفریقایی ها قرار دارد و تقریبا هر وعده غذای کمی شیرینی دارد. گاهی اوقات این به معنی چیزی ساده و مبتنی بر میوه است؛ بار دیگر این به معنی شیرینی های پخته شده با شیر نارگیل است. اغلب، انواع دسرها با پرتقال تهیه می شود که همراه با مواد تشکیل دهنده محلی است