جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دسر دسر سمیفردو

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط آیناز با نام دسر سمیفردو ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 168 بازدید, 5 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع دسر سمیفردو
نویسنده موضوع آیناز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آیناز
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
مواد لازم برای تهیه دسر سمیفردو ایتالیایی
۲ عدد انبه بزرگ ورسیده
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۶ قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته ۱پیمانه سرپر قله ای (۲۰۰میلی لیتر)
خلال پسته به میزان لازم
وانیل ۱ قاشق چای خوری
پودرهل ۱/۲ قاشق چای خوری
زعفران غلیظ دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
اندازه قالب لوف ۲۵×۱۲
 
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
ابتدا انبه ها رو فیله کرده و با ۳ قاشق غذاخوری از شکر دستور، پودر هل و زعفران داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید . زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کنید و سپس زرده رو به انبه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
 
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
حالا سفیده را با ۳ قاشق غذاخوری باقیمانده شکر داخل کاسه مناسبی ریخته و روی بخار آب قرار دهید و هم بزنید(طبق ویدیو ) تا زمانی که ذرات شکر داخل سفیده حل شود یا به اصطلاح سفیده کف کنه و کمی بپزه. حالا سفیده رو از روی بخار آب بر داشته و با همزن بزنید تا فرم بگیره. و به مخلوط انبه اضافه کنید و با لیسک آروم فولد کنید که پفش نخوابه.
 
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
خامه قنادی رو با همزن بزنید تا فرم بگیره اونم به مخلوط اضافه کنید و فولد کنید. اگه خامه کامل با مایه میکس نشد و حالت گلوله گلوله داشت اصلا نگران نباشید و بذارید در اون حالت بمونه و زیادی همش نزنید. این گلوله ها بعد اینکه دسر بست و برش زدید بصورت تکه های سفیدی که تو عکس میبینید ظاهر میشه که زیبایی خاصی به دسرتون میده، مقداری مغز پسته داخلش بریزید.
 
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
ریختن در قالب
قالب لوف من جنسش سیلیکونی بود که چربش کردم و یک کیسه فریزر رو باز کردم و گذاشتم داخل قالب طوری که از لبه ها اضافه داشته باشه.(چرب کردن قالب هم بخاطر اینه که کیسه فریزر بهش بچسبه و تکون نخوره). کف قالب رو دست و دلباز خلال پسته بریزید و مایه را روش ریخته، سطحشو صاف کنید و بذارید تو فریزر تا ۲۴ ساعت بمونه و خوب ببنده حالا بعد یک ساعت اون اضافه های کیسه فریزرو روش بکشید که بوی مواد داخل فریزر رو به خودش نگیره.

با کمک کیسه فریزر از قالب بکشید بیرون تو ظرف سرو برگردونید و نوش جااان کنید. دسر رو باید همون موقع که سرو میکنید بخورید و گرنه تو دمای محیط آب میشه.
 
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
بالا پایین