جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مناجات دعای عید غدیر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادعیه و زیارت توسط Ayumi با نام دعای عید غدیر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 853 بازدید, 38 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته ادعیه و زیارت
نام موضوع دعای عید غدیر
نویسنده موضوع Ayumi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Ayumi
موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2
در کتاب مفاتیح الجنان در خصوص اعمال ویژه روز عید غدیر آمده است که دو رکعت نماز کند و به سجده رود و صد مرتبه شکر خدا کند پس سر از سجده بردارد و بخواند:

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2
اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِأَنَّ لَكَ الْحَمْدَ وَحْدَكَ لاَ شَرِيكَ لَكَ‏

اى خداى من از تو درخواست مى‏ کنم که حمد و ستايش مخصوص توست که يکتايى و بى ‏شريک

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2
وَ أَنَّكَ وَاحِدٌ أَحَدٌ صَمَدٌ لَمْ تَلِدْ وَ لَمْ تُولَدْ وَ لَمْ يَكُنْ لَكَ كُفُواً أَحَدٌ

و يگانه و فرد و غنى بالذاتى ‏نه فرزند ک.س و نه کسى فرزند توست و نه هيچکس مثل و همتاى توست

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2
وَ أَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُكَ وَ رَسُولُكَ صَلَوَاتُكَ عَلَيْهِ وَ آلِهِ‏

که حضرت محمد (ص) بنده (خاص) و فرستاده تو بر خلق است درود تو بر او و آل او باد

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2
يَا مَنْ هُوَ كُلَّ يَوْمٍ فِي شَأْنٍ كَمَا كَانَ مِنْ شَأْنِكَ أَنْ تَفَضَّلْتَ عَلَيَ‏

اى خدا تو را هر روز کار و شأنى است چنانکه از شأن توست که بر من تفضل فرمودى

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2
بِأَنْ جَعَلْتَنِي مِنْ أَهْلِ إِجَابَتِكَ وَ أَهْلِ دِينِكَ وَ أَهْلِ دَعْوَتِكَ‏

و مرا از اهل اجابت خود مقرر داشتى و اهل دين خود و لايق دعوت خويش گردانيدى

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2
وَ وَفَّقْتَنِي لِذَلِكَ فِي مُبْتَدَإِ خَلْقِي تَفَضُّلاً مِنْكَ وَ كَرَماً وَ جُوداً

و بر اين کار در بدو خلقت من از تفضل و کرم و جودت مرا موفق داشتى

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2
ثُمَّ أَرْدَفْتَ الْفَضْلَ فَضْلاً وَ الْجُودَ جُوداً وَ الْكَرَمَ كَرَماً رَأْفَةً مِنْكَ وَ رَحْمَةً

سپس در پى فضل خود فضلى ديگر و از پى جودت جود ديگر و از پى کرم کرمى ديگر از راه رأفت و رحمت خود بر من فرمودى

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2
إِلَى أَنْ جَدَّدْتَ ذَلِكَ الْعَهْدَ لِي تَجْدِيداً بَعْدَ تَجْدِيدِكَ خَلْقِي وَ كُنْتُ نَسْياً مَنْسِيّاً نَاسِياً سَاهِياً غَافِلاً

تا آنکه اين عهد بر من مجدد کردى پس از خلقت من و من به کلى فراموش شده بودم و يا سهو و نسيان و غفلت (از نعمتهايت) بود

موضوع نویسنده

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,134
مدال‌ها
2
فَأَتْمَمْتَ نِعْمَتَكَ بِأَنْ ذَكَّرْتَنِي ذَلِكَ وَ مَنَنْتَ بِهِ عَلَيَّ وَ هَدَيْتَنِي لَهُ‏

پس تو نعمت را بر من تمام عطا کردى که مرا در نظر داشتى و به نعمت ممنون گردانيدى و براى نعمت کامل مرا هدايت کردى

بالا پایین