جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری دلتنگ استشمام بوی کتاب در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران هستم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب و ادبیات توسط Puyannnn با نام دلتنگ استشمام بوی کتاب در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران هستم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 78 بازدید, 1 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب و ادبیات
نام موضوع دلتنگ استشمام بوی کتاب در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران هستم
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
مانی رحمانی (بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون) ضمن بیان اینکه کاهش قیمت کتاب می‌تواند به افزایش سرانه مطالعه در کشور کمک کند، اظهار کرد: شرایط اقتصادی و تورم یکی از دغدغه‌های اصلی مردم در دوران کرونا و پسا کرونا است که باعث می‌شود آنها بیشتر به فکر تامین معاش خانواده باشند و کمتر به خرید کتاب و مطالعه بپردازند؛ به نظرمن اگر قیمت کتاب کاهش پیدا کند گرایش مردم نسبت به خرید کتاب نیز افزایش می‌یابد.
وی در پاسخ به این سوال که روزی چند ساعت مطالعه می‌کند، بیان کرد: به دلیل مشغله کاری در حرفه بازیگری، بیشتر سعی می‌کنم در اوقات فراغت سراغ کتاب بروم و در مجموع روزی ۲ ساعت کتاب‌های درسی و غیر درسی می‌خوانم.
این بازیگر جوان کشورمان ضمن قدردانی از زحمات برگزار کنندگان سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ادامه داد: من یکی از طرفداران سرسخت نمایشگاه کتاب هستم و هر سال برای خرید کتاب‌های مورد علاقه‌ام در حوزه رمان و داستان به نمایشگاه رفته و امسال نیز در نمایشگاه کتاب سی‌وسوم حضور خواهم یافت.

موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
او با اشاره به این‌که با برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران پس از دو سال وقفه، دوباره شاهد استقبال چشمگیر قشرهای مختلف مردم از این نمایشگاه خواهیم بود، تصریح کرد: من هم مانند سایر مردم دلتنگ استشمام بوی کتاب در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران هستم چون از مطالعه و ورق زدن کتاب به صورت فیزیکی، انرژی مثبت و فوق العاده‌ای می‌گیرم؛ اگرچه بیماری کرونا سبب شد شرایط حضوری برای علاقه‌مندان حوزه فرهنگی فراهم نشود و برگزاری نمایشگاه کتاب به صورت مجازی ظهور و بروز پیدا کند، اما امسال فرصتی برای حضور و استقبال مردم فراهم آمده است.
وی در ادامه سخنان خود بازهم بر لزوم کاهش قیمت کتاب و اختصاص بن‌های تخفیف ویژه دانش‌آموزان تاکید کرد و یادآورشد: همه مسئولان فرهنگی کشور تلاش می‌کنند با برگزاری رویدادهای فرهنگی همچون نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، هفته کتاب و... این کالای فرهنگی را در سبد فرهنگی خانواده‌ها قرار دهند، غافل از این‌که مسئله اصلی، افزایش قیمت کاغذ و کتاب است.
مانی رحمانی در پایان گفت: برگزاری سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و فروش همزمان کتاب در ایام نمایشگاه به صورت مجازی و آنلاین می‌تواند دغدغه زمان، هزینه رفت و برگشت و قیمت بالای کتاب را برای مردم رفع کند

بالا پایین