جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دلنوشته منتشر شده دلنوشته کلاه گیس اثر خاتون«رایگان»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آثار منتشر شده شما توسط DELVIN با نام دلنوشته کلاه گیس اثر خاتون«رایگان» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 939 بازدید, 0 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آثار منتشر شده شما
نام موضوع دلنوشته کلاه گیس اثر خاتون«رایگان»
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELVIN
کلاه-گیس.jpg
عنوان:
کلاه گیس
نویسنده:
خاتون
ژانر:
عاشقانه تراژدی
گویندگان:
فواد حسینی و کیمیا جوهری
مقدمه:
- باید فراموشم کنی.
- نمی‌تونم!
- باید بتونی.
- د لعنتی می‌گم نمی‌تونم می‌فهمی؟!
- چرا نمی‌تونی؟!
- تو شدی یک تیکه از وجودم، تو شدی همه‌ی من! مگه می‌شه فراموشت کنم؟!
- وقتی دو روز ديگه٬ يه تيکه از وجودت زير خروار خروار خاک پوسيد معنی فراموشی رو می‌فهمی.
- وقتی يه تيکه از وجودم بره زير خاک... سلول به سلول وجودم رو محکوم به تنفس زيِر همون خاک می‌کنم!
اوایل اثر:
صداها به مثال مته‌ای روح و جانم را خراش می‌دهند. رنگ سبز حال به هم‌زن دیوارهای بیمارستان، باعث به هم پیچیدن دل و روده‌ام می‌شود. با رسیدن به در سفید رنگ و بی‌روح اتاق دستم را مشت می‌کنم و چند تقه به در می‌زنم، که صدایش مجوز ورود صادر می‌کند.
لینک‌ها:

بالا پایین