جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی ده نکته در مورد نحوه داستان نویسی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزش نقد توسط آرشیت با نام ده نکته در مورد نحوه داستان نویسی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 500 بازدید, 107 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزش نقد
نام موضوع ده نکته در مورد نحوه داستان نویسی
نویسنده موضوع آرشیت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آرشیت
موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
یکی دیگر از روش داستان نویسی تاخیر افشای حقیقت است.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
درست همان زمان که داستان شکل و قالب خود را در ذهن خواننده ایجاد کرد خواننده را تشنه دانستن آخر داستان کنید.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
ده نکته در مورد نحوه داستان نویس

نوشتن کار راحتی نیست؛ نوشتن یک داستان خوب که کار خیلی سختی است. من قبلا همیشه متعجب بودم که چطوری کمپانی پیکسار هر سال چنین فیلم‌های معرکه‌ای را بیرون می‌دهد

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
اما بعدا فعمیدم که کمپانی پیکسار برای ساختن یک فیلم عادی دست‌کم شش سال زمان می‌گذارد که البته بیشترین زمان هم صرف داستان فیلم می‌شود.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
در این مقاله، شما با ده نکته در مورد نحوه داستان نویسی و مهم‌تر از آن، چگونگی نگارش متن داستان نویسی خوب آشنا می‌شوید.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
هر آنچه در مورد نحوه داستان نویسی می‌دانم
من از زمانی که شروع به نوشتن کرده‌ام، همیشه در حال تلاش بوده‌ام تا به سوالی پاسخ بدهم که مدام ذهنم به آن مشغول است: چطوری یک داستان خوب بنویسم.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
من کتاب‌ها و پست‌های وبلاگی زیادی خوانده‌ام، در کلاس‌های مختلف داستان نویسی شرکت کرده‌ام، از ده‌ها نویسنده سوال پرسیده‌ام و البته داستان‌های خودم را هم نوشته‌ام.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
ده مرحله‌ای که در ادامه آمده‌اند، قالب داستان نویسی هستند که من برای نحوه داستان نویسی یاد گرفته‌ام. امیدوارم این مراحل بتوانند نگارش متن داستان نویسی را برایتان آسان‌تر کنند.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
از همه اینها مهم‌تر امیدوارم یادگیری این مراحل شما را به سمت چالش عمیق‌تری بکشد تا بتوانید در وجود خودتان پاسخ این سوال را پیدا کنید که چگونه می‌توان تولید محتوا به صورت داستان نویسی‌ داشت.

بالا پایین