با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!اعلام امادگیمشاهده فایلپیوست 37354
عرض ادب و احترام خدمت نویسندگان و کاربران گرامی
"انجمن رمانبوک"
تلاش تیم مدیریتی رمانبوک، همواره برای ارتقای سطح کیفی قلم شما بوده و از این رو، خرسند هستیم که خبر برگذاری اولین دورهی کارگاه آموزش نویسندگی را برای شما دوستداران قلم و ادب ، برسانیم.
برای اولین بار شروع کلاسهای نویسندگی از سطح
مبتدی
تا
حرفهای
دورههای ۱۵ جلسهای
●آموزش●
●تمرین●
●پرسش و پاسخ●
آموزش صفر تا صد نویسندگی
شروع دورهی مبتدی از اول بهمنماه
شرکت برای عموم آزاد میباشد اما قبل از اعلام آمادگی از دارا بودن شرایط اطمینان حاصل کنید:
●شوق و علاقه به نویسندگی●
●دارا بودن وقت کافی برای شرکت در کلاسها و انجام تکالیف●
توضیحات تکمیلی در اولین جلسه ارائه خواهد شد.
💥توجه کنید💥
کاربرانی که دورهی مبتدی را به پایان نرسانند؛ حق شرکت در دورهی حرفهای را نخواهند داشت!
همین حالا اعلام آمادگی کنید!
°تیم مدیریت انجمن رمانبوک°
من که اعلام کردم 🤣تاپیک اعلام آمادگی تنها تا ساعت ۲۴ امشب باز است و پس از آن بسته میشود.
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک