جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

چالش دوست داری نویسنده بشی؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط حنا نویس با نام دوست داری نویسنده بشی؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 538 بازدید, 23 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع دوست داری نویسنده بشی؟
نویسنده موضوع حنا نویس
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط _Black_

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,758
32,347
مدال‌ها
7
چون که میتونم وقتی خودم یه شخصیت دارم چند تا شخص که کاملا نقطه مقابل خودم و رفتارمن هستن و بنویسم یعنی من یه نویسنده ام و قلمم خوبه
هر جمله هر رمان هر داستان نوشتن نشونه‌‌ی این نیست که من یا فلانی دیگه نویسنده هست.
یا می‌تونه نویسنده بشه یا استعداد نوشتن داره.
نویسندگی سخت ترین هنر هست که به نظر من یه رمان نوشتن هر پارتی که باشه یک سال هم بیش‌تر وقت میبره.

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,758
32,347
مدال‌ها
7
از نظر من رمان هایی که تلخ تموم بشن بهترن چون واقعی تر نشون میده
نه کی گفته؟
معنی عشق این نیست یه چیز تلخ شروع بشه و به اتمام برسه.
معنی عشق یعنی برای چیزی که توی دلت هست و توی مغزت بهش فکر میکنی تمام تلاشت رو کنی تا بهش برسی حتی اگر به قیمت جونت هم که باشه باید اون رو بدست بیاری.
من ک دوست دارم تموم عاشق ها به هم برسن چه تو واقعیت چه توی رمان‌هام که تخیلی و خیالاتی هست🙂🤚

moon_00

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Nov
22
19
مدال‌ها
2
نه کی گفته؟
معنی عشق این نیست یه چیز تلخ شروع بشه و به اتمام برسه.
معنی عشق یعنی برای چیزی که توی دلت هست و توی مغزت بهش فکر میکنی تمام تلاشت رو کنی تا بهش برسی حتی اگر به قیمت جونت هم که باشه باید اون رو بدست بیاری.
من ک دوست دارم تموم عاشق ها به هم برسن چه تو واقعیت چه توی رمان‌هام که تخیلی و خیالاتی هست🙂🤚
تو داستان من عشقشون به قیمت جونشون تموم میشه

moon_00

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Nov
22
19
مدال‌ها
2
هر جمله هر رمان هر داستان نوشتن نشونه‌‌ی این نیست که من یا فلانی دیگه نویسنده هست.
یا می‌تونه نویسنده بشه یا استعداد نوشتن داره.
نویسندگی سخت ترین هنر هست که به نظر من یه رمان نوشتن هر پارتی که باشه یک سال هم بیش‌تر وقت میبره.
یه سال خیلی کمه ..!

moon_00

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Nov
22
19
مدال‌ها
2
اگر این‌طور بود که همه می‌نوشتن و نویسنده می‌شدن هرچند همه می‌نویسن ولی هر کسی که می‌نویسه نویسنده نیست‌.
اگر این‌طور بود که همه می‌نوشتن و نویسنده می‌شدن هرچند همه می‌نویسن ولی هر کسی که می‌نویسه نویسنده نیست‌.
گاهی یه چیزهایی می‌نویسن ولی اصلاً طرفدار نداره عذر می‌خوام خیلی بد و بدون مفهوم و بی ارزش هست‌.
هرکسی نمی‌تونه نویسنده بشه عزیزم.
نویسندگی یه قدرت خیلی بزرگی هست که هر کسی این قدرت رو نداره.

گاهی یه چیزهایی می‌نویسن ولی اصلاً طرفدار نداره عذر می‌خوام خیلی بد و بدون مفهوم و بی ارزش هست‌.
نویسندگی یه قدرت خیلی بزرگی هست که هر کسی این قدرت رو

moon_00

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Nov
22
19
مدال‌ها
2
نویسندگی یه قدرت خیلی بزرگی هست که هر کسی این قدرت رو نداره.
کاملا درسته نویسنده خوب کسیه که خواننده نتونه کتابشو زمین بذاره و از تموم شدن داستانش ناراحت بشه

moon_00

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Nov
22
19
مدال‌ها
2
یه سال که خوبه من‌ اگر یه رمانم ده سال هم طول بکشه باز می‌نویسم.
من یه رمان و دو سال دارم مینویسم خیلی اما داستانش پیچیده است دوست دارم اینجا اپلودش کنم و ببینم نظر بقیه درباره قلمم چیه

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,758
32,347
مدال‌ها
7
من یه رمان و دو سال دارم مینویسم خیلی اما داستانش پیچیده است دوست دارم اینجا اپلودش کنم و ببینم نظر بقیه درباره قلمم چیه
موفق باشی گل😊

بالا پایین