جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

همگانی دوست داشتی جای چه شخصیتی باشی؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط سایه مولوی با نام دوست داشتی جای چه شخصیتی باشی؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 402 بازدید, 21 پاسخ و 7 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع دوست داشتی جای چه شخصیتی باشی؟
نویسنده موضوع سایه مولوی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط خانمِ ستایش
موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,111
مدال‌ها
2
اگه بهت بگن به مدت یک هفته می‌تونی جای یه آدم معروف، یه شخصیت از یک فیلم یا یه شخصیت رمان زندگی کنی اون آدم کیه و چرا اون آدم انتخابته؟🤨

آخرین ویرایش:

ممد صنوبر

سطح
0

[همیار عمومی]
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
شاعر انجمن
Sep
5,800
27,062
مدال‌ها
2
توی رمان خودم پسر پولدار که ندانست منشی باباش که خواهر ناتنیش بود و به یک دلایلی توی زندگیش اومده بود و دوست داشتم و نمی زاشستم بمیره و اونم به دست خودم که نامردی کردم تنها رمانی بود که بخاطرش بدجوری گریه کردم اشک ریختم 😢😓

موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,111
مدال‌ها
2
اگه بهت بگن به مدت یک هفته می‌تونی جای یه آدم معروف، یه شخصیت از یک فیلم یا یه شخصیت رمان زندگی کنی اون آدم کیه و چرا اون آدم انتخابته؟🤨
مالیفیسنت در فیلم زیبای خفته تا بتونم رزا رو نجات بدم😊

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
1,929
35,401
مدال‌ها
3
در زندگی آدمهای زیادی بودن که من دوست داشتم جای اونا باشم بیشتر هم زنانی بودند که در زمانه خودشون پیشرو و سنت شکن بودند
مثل بانو امین، زن مجتهده‌ای که کتابهاش رو بزرگان دین تایید کرده بودن در زمانه‌ای که شاید کسی در زن چنین نیرویی نمی‌دید این بانو به درجه اجتهاد رسید
یا مرضیه دباغ زن مبارزی که هم در ساواک شکنجه دید هم از کشور فرار کرد و در عربستان و لندن فعالیت مبارزاتی کرد در سوریه و لبنان آموزشهای چریکی دید تا نوفل‌شاتو رفت محافظ امام شد و بعد از انقلاب در بحرانی‌ترین زمان فرمانده سپاه غرب بود و حتی نماینده امام در سفر به روسیه
یا حتی زن شهید اندرزگو که با شهید در بدترین شرایط فرار همراهی کرد و حتی تا افغانستان هم رفتن در زمانی اسلحه‌های او‌ را به شکم بست و به عنوان زن باردار به همراه او تردد میکرد خاطراتی از فرارشون گفته که من فکر میکنم این زن چه قدرت روحی بزرگی داشته

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
835
23,833
مدال‌ها
3