- Nov
- 3,058
- 28,979
- مدالها
- 8
نام اثر: دُرفَک
نویسندگان:
@MHP @NHV @TISA
عضو گپ نظارت: S.O.W(۲)
ژانر اثر: عاشقانه/درام/سیاسی
نثر اثر: تمام ادبی
خلاصه:
همه چیز از طیرهی نهفته در چشمان تو شروع شد؛ هنگامی که نارنجها زیر پاهایت گندیدند، آن پاهایی که ندانسته به قصد رفتن آمده بودند... و اکنون درفک از آن بالا به دستان خالیِ من و دوریِ قامتِ بلند تو نگاه میکند؛ این بیچارگیِ تنهای اغبر از تنهاییِ ما، ما که بیآنکه بخواهیم بازیچهی تقدیر شدهایم.
پینوشت:
اهالی معتقدند قله درفک اسرار سالیان سال اقوام گیل و دیلمی را در خود نهفته دارد؛ رازهایی که هنوز در دل غارها و جنگلهای انبوه سر به مهر باقی ماندهاند.نویسندگان:
@MHP @NHV @TISA
عضو گپ نظارت: S.O.W(۲)
ژانر اثر: عاشقانه/درام/سیاسی
نثر اثر: تمام ادبی
خلاصه:
همه چیز از طیرهی نهفته در چشمان تو شروع شد؛ هنگامی که نارنجها زیر پاهایت گندیدند، آن پاهایی که ندانسته به قصد رفتن آمده بودند... و اکنون درفک از آن بالا به دستان خالیِ من و دوریِ قامتِ بلند تو نگاه میکند؛ این بیچارگیِ تنهای اغبر از تنهاییِ ما، ما که بیآنکه بخواهیم بازیچهی تقدیر شدهایم.
پینوشت:
این منطقه که بام گیلان نام دارد دارای روایتهای مختلفی است. برخی بر این باورند که دالفَک (دٌلفَک) از دال که نام پرندهای است از خانوادهٔ عقاب و فَک که به معنی آشیانه است تشکیل شدهاست و بنابراین دالیفک، به معنای آشیانۀ عقاب است.

نقد آثار کاربران - معرفی و نقد رمان دُرفَک اثر لیلی و برادران
نام اثر: دُرفَک نویسندگان: @MHP @NHV @TISA ژانر اثر: عاشقانه/درام نثر اثر: تمام ادبی خلاصه: همه چیز از طیرهی نهفته در چشمان تو شروع شد؛ هنگامی که نارنجها زیر پاهایت گندیدند، آن پاهایی که ندانسته به قصد رفتن آمده بودند... و اکنون درفک از آن بالا به دستان خالیِ من و دوریِ قامتِ بلند تو نگاه...

آخرین ویرایش: