جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

خبری دیالوگ نویسی؛ یکی از ویژگی های آثار حکیم نظامی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب و ادبیات توسط Puyannnn با نام دیالوگ نویسی؛ یکی از ویژگی های آثار حکیم نظامی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 425 بازدید, 0 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب و ادبیات
نام موضوع دیالوگ نویسی؛ یکی از ویژگی های آثار حکیم نظامی
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
12,997
21,940
مدال‌ها
3
کارگردان اپرای عروسکی «لیلی و مجنون» گفت: آثار نظامی سراسر شعور است و نمی‌توان تنها از منظر شعر به آن‌ها نگریست.
بهروز غریب‌پور درباره حکیم نظامی گفت: آثار این شاعر برای ما فقط شعر نیست، بلکه شعور است و این آثار دارای یک رشته مختصاتی است که فقط آثار دراماتیک قوی از آن بهره‌مند هستند.
وی افزود: دیالوگ‌نویسی، روایت، داستان و پدیدآوردن رابطه احساسی که هنوز می‌تواند انسان‌ها را از شدت عاطفه‌ای نهفته و بینش و شعور انسانی منقلب کند، از ویژگی‌های آثار نظامی است.
این کارگردان و نویسنده تئاتر و سینما تصریح کرد: آثار نظامی دارای موضوعات شگفت‌انگیز اخلاقی برای قرن‌های آینده نیز است؛ در لیلی و مجنون، در بیان این رابطه مطلقا دچار قلمرو سخیف نمی‌شود و همه داستان در عالی‌ترین سطح بیان می‌شود.
غریب‌پور تاکید کرد: دلم می‌خواهد به نسل امروز بگوییم چگونه از هزارسال قبل بهترین متن‌های اپرا و تئاتر را به وسیله این بزرگان خلق کردیم که در درونشان موسیقی، تصویر، انسانیت، معرفت و جهان‌بینی نوین وجود دارد.
وی گفت: نظامی امروز هم می‌تواند متعلق به ایتالیایی‌ها، فرانسوی‌ها و همه جای جهان باشد و خوشحالم به زبانی صحبت می‌کنم که نظامی، فردوسی، مولوی، سعدی و حافظ صحبت می‌کردند. به این موضوع افتخار نمی‌کنم زیرا این امتیاز را من پدید نیاوردم اما خدا را شکر می‌کنم که این امکان و امتیاز را دارم که این بزرگان را بفهمم.

بالا پایین