جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی دیپ مرغ و بادمجان

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط .Roxana. با نام دیپ مرغ و بادمجان ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 245 بازدید, 11 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع دیپ مرغ و بادمجان
نویسنده موضوع .Roxana.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط .Roxana.
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
طرز تهیه دیپ مرغ و بادمجان, دستور پخت مرغ و بادمجان مجلسی
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
دیپ مرغ و بادمجان یک پیش غذای خوشمزه و سالم است که ترکیبی از طعم های متفاوت را به ارمغان می‌آورد. این دیپ با استفاده از مرغ، بادمجان، و ادویه‌های خوش عطر تهیه می‌شود و گزینه‌ای عالی برای میزهای مختلف، اعم از مهمانی‌ها یا شب‌های دورهمی خانوادگی است.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
برای تهیه دیپ مرغ و بادمجان، ابتدا بادمجان‌ها و فلفل‌ها را کبابی کرده، سپس سی*ن*ه مرغ را با ادویه و پیاز پخته و همه مواد را ساطوری می‌کنیم. مواد خرد شده را با آب لیمو و سس ماست مخلوط کرده و برای طعم دار کردن، سیر، سس خردل، نمک و فلفل اضافه می‌کنیم. در نهایت، تزئیناتی مانند گردو و پاپریکا تفت داده شده را افزوده و سرو می‌نماییم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
مواد لازم برای 4 نفرمقدار
سی*ن*ه مرغ1 عدد
سیر3 حبه
لیموترش1/2 عدد
فلفل پاپریکا یا فلفل دلمه‌ای2 الی 3 عدد
نمک، فلفل سیاه، برگ بوبه مقدار لازم
پیاز1 عدد
بادمجان3 الی 4 عدد
ماست چکیده4 قاشق غذاخوری
سس خردل2 قاشق مرباخوری
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله 1: کباب کردن بادمجان و فلفل

ابتدا بادمجان‌ها را شسته، با چاقو چند برش زده و همراه با فلفل‌ها در سینی فر قرار دهید. آن‌ها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم و کبابی شوند، بپزید.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله 2: پخت مرغ

سی*ن*ه مرغ را به همراه یک عدد پیاز چهار قاچ شده، برگ بو، نمک و فلفل در قابلمه‌ای قرار دهید. حالا آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید تا مرغ کاملاً پخته شود.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله 3: آماده‌سازی بادمجان و فلفل

پس از پخت، پوست بادمجان‌ها و فلفل‌ها را گرفته و آن‌ها را روی تخته کار به صورت ساطوری خرد کنید تا به شکل پوره درآیند.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله 4: مخلوط کردن مواد

مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و به همراه بادمجان و فلفل خرد شده در کاسه‌ای بزرگ مخلوط کنید. آب نصف لیموترش را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله 5: تهیه سس دیپ

در یک کاسه کوچک، ماست چکیده، سیر رنده شده، سس خردل، کمی نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید تا سس یکدستی درست شود.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله 6: اضافه کردن سس به مخلوط مرغ و بادمجان

سس را به مخلوط مرغ، بادمجان و فلفل اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تمامی مواد با سس مخلوط شوند.
 
بالا پایین