جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

نقد آثار کاربران [راهی جز او نیست] اثر «دردانه عوض زاده کاربر انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط دردانه با نام [راهی جز او نیست] اثر «دردانه عوض زاده کاربر انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 2,563 بازدید, 50 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [راهی جز او نیست] اثر «دردانه عوض زاده کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع دردانه
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط دردانه

امیراحمد

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,541
مدال‌ها
2
درود.
عنوان کمی کلیشه‌ای هست اما به نظر من برای این داستان مناسبه.
ژانر با بدنه داستان تعامل کامل داره.
خلاصه با کلمات نو و بهتری تعویض و اصلاح بشه برای لو نرفتن زیاد بدنه داستان لازمه.
آغاز بد نبود اما نباید شخصیت‌های داستانت را یک دفعه وارد کنی به مرور و به ترتیب این کار را انجام بده.
توصیفات بد نیستن و جالب و تا حدی مناسب‌ هستن اما اگر میشه روی شخصیت پردازی کمی بیشتر کار بشه.
بی‌صبرانه منتظر ادامه داستان جذابتون هستم.

موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,219
42,182
مدال‌ها
3
درود.
عنوان کمی کلیشه‌ای هست اما به نظر من برای این داستان مناسبه.
ژانر با بدنه داستان تعامل کامل داره.
خلاصه با کلمات نو و بهتری تعویض و اصلاح بشه برای لو نرفتن زیاد بدنه داستان لازمه.
آغاز بد نبود اما نباید شخصیت‌های داستانت را یک دفعه وارد کنی به مرور و به ترتیب این کار را انجام بده.
توصیفات بد نیستن و جالب و تا حدی مناسب‌ هستن اما اگر میشه روی شخصیت پردازی کمی بیشتر کار بشه.
بی‌صبرانه منتظر ادامه داستان جذابتون هستم.
ممنون از وقتی که گذاشتید💐
متشکرم منو از نظراتتون باخبر کردید🙃

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
693
14,985
مدال‌ها
4
سلاااام سلاااام

خب برسیم به نقد دست و پا شکسته‌ی من😂

نام رمان به نظرم خیلی به بافت و موضوع رمان میاد و کلیشه‌ای هم نیست.

خلاصه به نظرم جا داره که تغییرات بیشتری توش بدی. اینکه اول خلاصه نشون دادی که دختر داستان شکست عشقی خورده و دست به خودکشی زده یه‌کم ساده‌ست و با توجه به رمانت که من خوندم و حوادث داخلش می‌تونی توضیحات قوی‌تری رو توش به کار ببری

نگارش رمان باید بگم حرف نداره، معلومه خیلی باحوصله روی نوشتن فکر کردی و وقت گذاشتی، مخصوصاً دیالوگ‌های قویت که من از خوندنشون سیر نمی‌شم😊

شخصیت‌ها به خوبی پردازش شدن و شبیه هم نیستن. علی یه مرد مومن و مذهبی که به خوبی توصیفش کردی و کارهایی که کردع تا به الان به تیپ شخصیتیش میاد.
شخصیت رضا جذاب و جالبع😊 سارینا هم سر نترسی داره و به نظرم هنوز بزرگ نشده که بی‌فکر عمل می‌کنه😂

فریدون خان هم خیلی خووبه واقعاً ولی نشون نمیده، ایشاالله به ایران برسه😂

دیگه حرف زیادع دردانه جون که در مورد این اثرت بزنم، بهتره همه رو یهو نگم😇

Raha Bagheri

سطح
2

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Mar
144
4,153
مدال‌ها
6
سلام دردانه جان
تعلیقات به‌خصوص این اواخر خیلی خیلی جذاب شدن
دیالوگ‌ها که همیشه خوب بود بهترم شدن
مونولوگ‌های سارینا عالی
القای احساسات بسیار خوب مخصوصا حس دلتنگی سارینا برای علی
ایرادات نگارشی به چشم نمیاد
کلیت رمان مورد پسنده😍
موفق باشی خوش قلم🌹❤️

موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,219
42,182
مدال‌ها
3
سلاااام سلاااام

خب برسیم به نقد دست و پا شکسته‌ی من😂

نام رمان به نظرم خیلی به بافت و موضوع رمان میاد و کلیشه‌ای هم نیست.

خلاصه به نظرم جا داره که تغییرات بیشتری توش بدی. اینکه اول خلاصه نشون دادی که دختر داستان شکست عشقی خورده و دست به خودکشی زده یه‌کم ساده‌ست و با توجه به رمانت که من خوندم و حوادث داخلش می‌تونی توضیحات قوی‌تری رو توش به کار ببری

نگارش رمان باید بگم حرف نداره، معلومه خیلی باحوصله روی نوشتن فکر کردی و وقت گذاشتی، مخصوصاً دیالوگ‌های قویت که من از خوندنشون سیر نمی‌شم😊

شخصیت‌ها به خوبی پردازش شدن و شبیه هم نیستن. علی یه مرد مومن و مذهبی که به خوبی توصیفش کردی و کارهایی که کردع تا به الان به تیپ شخصیتیش میاد.
شخصیت رضا جذاب و جالبع😊 سارینا هم سر نترسی داره و به نظرم هنوز بزرگ نشده که بی‌فکر عمل می‌کنه😂

فریدون خان هم خیلی خووبه واقعاً ولی نشون نمیده، ایشاالله به ایران برسه😂

دیگه حرف زیادع دردانه جون که در مورد این اثرت بزنم، بهتره همه رو یهو نگم😇
ممنونم از راهنمایی‌هات خواننده خوش ذوق و دوست عزیزم😍

این خلاصه که اینجا هست خلاصه قدیمیه، توی خود رمان عوضش کردم

خوشحالم که وقت میذاری و رمانم رو میخونی
ازت بسیار بسیار متشکرم😘

موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,219
42,182
مدال‌ها
3
سلام دردانه جان
تعلیقات به‌خصوص این اواخر خیلی خیلی جذاب شدن
دیالوگ‌ها که همیشه خوب بود بهترم شدن
مونولوگ‌های سارینا عالی
القای احساسات بسیار خوب مخصوصا حس دلتنگی سارینا برای علی
ایرادات نگارشی به چشم نمیاد
کلیت رمان مورد پسنده😍
موفق باشی خوش قلم🌹❤️
سلام رهاجان🤩
ممنونم ازت که همیشه راهنمایی هاتو ازم دریغ نمیکنی🥰
خوشحالم که بالاخره تونستم کمی از احساسات بنویسم واقعا برام چالش بود😍
تو هم موفق باشی عزیزم🙃

Fati-Ai

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
805
14,379
مدال‌ها
4
سلام دردانه جونم🤩
من نظر کلی خودم رو میگم و نقد تخصصی هم بلد نیستم.
توصیفات رمانت رو دوست دارم. تصور کردن با نحوه نگارش تو خیلی راحته و آدم در عمق داستان فرو میره و خودش رو اونجا حس میکنه.
تفاوت اخلاقی،فرهنگی و اعتقادی شخصیت‌ها به وضوح مشخصه و میتونی اون‌ها رو از هم تفکیک کنی و باهاشون ارتباط برقرار کنی.
هیجان هم در پارتهای آخر رمانت بالا رفت و برای من جذابترش کرد.
فقط به نظرم داستان یه جاهایی زیادی طولانی شد و کش اومد و این شاید کمی برای خواننده خسته کننده بشه
اما چون ذهن تو رو می‌شناسم پس دلم می‌خواد به عنوان نویسنده هر طور که دلت می‌خواد بنویسی و از نوشتنت لذت ببری و ما هم مشتاق به خوندن داستانت ادامه میدیم چون میدونم به قشنگی می‌تونی رمانت رو به پایان برسونی🙌🏻🤩
موفق باشی عزیزم❤️

موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,219
42,182
مدال‌ها
3
سلام دردانه جونم🤩
من نظر کلی خودم رو میگم و نقد تخصصی هم بلد نیستم.
توصیفات رمانت رو دوست دارم. تصور کردن با نحوه نگارش تو خیلی راحته و آدم در عمق داستان فرو میره و خودش رو اونجا حس میکنه.
تفاوت اخلاقی،فرهنگی و اعتقادی شخصیت‌ها به وضوح مشخصه و میتونی اون‌ها رو از هم تفکیک کنی و باهاشون ارتباط برقرار کنی.
هیجان هم در پارتهای آخر رمانت بالا رفت و برای من جذابترش کرد.
فقط به نظرم داستان یه جاهایی زیادی طولانی شد و کش اومد و این شاید کمی برای خواننده خسته کننده بشه
اما چون ذهن تو رو می‌شناسم پس دلم می‌خواد به عنوان نویسنده هر طور که دلت می‌خواد بنویسی و از نوشتنت لذت ببری و ما هم مشتاق به خوندن داستانت ادامه میدیم چون میدونم به قشنگی می‌تونی رمانت رو به پایان برسونی🙌🏻🤩
موفق باشی عزیزم❤️
ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی و نظرتو نوشتی😘
خوشحالم که تونسته نظرتو جلب کنه
امیدوارم بتونم از عهده لطف و محبتت بربیام🥰

• لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: Fati-Ai
منتقد کتاب انجمن
منتقد کتاب انجمن
ناظر آزمایشی
کاربر ممتاز
Jul
738
16,983
مدال‌ها
3
سلام عزیز دل نویسنده خوش قلم و خوش دل انجمن.
من نمیخوام رمانت رو نقدکنم دلم میخواد به عنوان یه خواننده ساده از تاثیر احساسیش حرف بزنم.
من اسم رمانت رو از اولی که اومدم توی انجمن خیلی دوست داشتم و هر بار با خودم مرور میکردم در ذهنم عاشقی بدون خستگی از طی مسیری پر زحمت برای رسیدن به عشقش تداعی میشد. و شما خیلی عالی این شخصیت سخت کوش برای پیدا کردن عشقش رو در این رمان به تصویر کشیدین. من لحظه لحظه با تمام دلتنگی‌های سارینا دلتنگ شدم و انگار هم پای اون دنبال علی می‌گشتم. دست مریزاد گلی. آرزوی بهترین‌ها رو برات دارم و می‌دونم بازم شاهد آثار دلنشینی ازت خواهم بود.🧿🌹🧿

بالا پایین