- Mar
- 3,431
- 12,574
- مدالها
- 6
مقدمه : شاید تا به حال این کلمه را زیاد از دهان این و آن شنیده باشید دعایی که مخصوصا برای جوان ها میکنند و می گویند انشا الله خوشبخت شوید به راستی خوشبختی انسان در چیست ؟ انشای این بار من در مورد جواب این سوال است .
انشا موضوع ازاد کوتاه
بسم الله الرحمن الرحیم
هر شخصی در این مورد دیدگاه متفاوتی دارد .
به طور مثال بعضی ها خوشبختی را در پولدار شدن میبینند .
بعضی ها در تحصیلات عالی و بعضی ها خوشبختی را در این میبینند
که بچه هایشان را به نحو احسنت به مدرسه یا دانشگاه بفرستند و امکانات زندگی برایشان فراهم کنند .
اما راه خوشبختی از نظر یک نوجوان میتواند متفاوت تر از این ها باشد .
با خودم فکر کردم مثلا اگر من یک اتاق لوکس با یک دکوراسیون کامل
و وسایلی مثل لب تاپ ، موبایل یا لباسهای و کفشهای خیلی شیک داشته باشم
و البته درسم هم خوب باشد و هر کلاسی بخواهم بتوانم بروم خوشبخت هستم ؟
آیا واقعا این خوشیختی است ؟
کمی دقیق تر به موضوع نگاه کردم با خودفکر کردم یک نوجوان دارای همه ی این امکانات هست اما یک مشکل جسمی یا روحی دارد .
همه ی این امکانات به چه درد او می خورد ؟
پس خوشبختی فقط در این چیزها نیست برای همین فکر کردم ببینم خدا چه نعمت هایی در اختیار من قرار داده .
من یک خانواده خیلی خوب دارم پدری که به خاطر خانواده اش از صبح تا شب زحمت می کشد
مادری که دلسوزانه در خانه برای ما زحمت می کشد .
خانه ای زیبا که در آن زندگی می کنم ،
دوستان خوب ، معلمان بسیار خوب و مهم تر از همه نعمت سلامتی که خدا به من داده و نعمت های بسیار دیگر .
اما با این همه نعمت ، حالا راه خوشبختی چیست ؟
به نظر من هر انسانی باید در زندگی قبل از هر چیز شکر گزار خدا باشد و مسیر درست را انتخاب کند .
مسیری که خدا از طریق پیامبران ما را به آن راهنمایی کرده.
از کجی ها و ناراستی ها دوری کنیم با کار و تلاش به اهداف خود برسیم .
ما نوجوانان با درس خواندن و رسیدن به مقاطع بالای علمی بتوانیم خدمتی به مردم بکنیم
سعی کنیم با پیروی از دستورات پیامبران و بزرگان دین در راه خوشبختی قرار بگیریم .
یک انسان هیچوقت یک پزشک ، یک هنرمند یا یک خلافکار به دنیا نمی آید
و این خود انسان است که در مسیری قرار میگیرد که مثلا یک پزشک میشود یا یک خلافکار .
پس سعی میکنیم همیشه از خانواده ، مربیان و معلمان راهنمایی بگیریم
درس بخوانیم ، با خدا باشیم و یادمان باشد که خوشبختی فقط در پولدار بودن با تحصیلات عالی نیست
نتیجه گیری: به نظر من یک انسان وقتی به خوشبختی نزدیک میشود که بفهمد خدا در این دنیا او را بیهوده میشود که بفهمد خدا در این دنیا او را بیهوده نیا فریده . سپس در را ه پوچ قرار نگیرد با اعتقاد به قلبی به خدا و وظایف دینی خود عمل کند . به حقوق سه گانه حق الله – حق النفس –و حق الناس عمل کند و با کار و تلاش زندگی مرفحی را برای خانواده خود فراهم کند ، اما از تجملات و ریخت و پاش ها ی اضافی دوری کند و اگر خیلی پولدار شد ، زکات و خمس و انفاق با دیگران را فراموش نکند و سعی کند با اخلاق بسیار خوب و رفتار نیکو خود را به خوشبختی نزدیک کند
انشا موضوع ازاد کوتاه
بسم الله الرحمن الرحیم
هر شخصی در این مورد دیدگاه متفاوتی دارد .
به طور مثال بعضی ها خوشبختی را در پولدار شدن میبینند .
بعضی ها در تحصیلات عالی و بعضی ها خوشبختی را در این میبینند
که بچه هایشان را به نحو احسنت به مدرسه یا دانشگاه بفرستند و امکانات زندگی برایشان فراهم کنند .
اما راه خوشبختی از نظر یک نوجوان میتواند متفاوت تر از این ها باشد .
با خودم فکر کردم مثلا اگر من یک اتاق لوکس با یک دکوراسیون کامل
و وسایلی مثل لب تاپ ، موبایل یا لباسهای و کفشهای خیلی شیک داشته باشم
و البته درسم هم خوب باشد و هر کلاسی بخواهم بتوانم بروم خوشبخت هستم ؟
آیا واقعا این خوشیختی است ؟
کمی دقیق تر به موضوع نگاه کردم با خودفکر کردم یک نوجوان دارای همه ی این امکانات هست اما یک مشکل جسمی یا روحی دارد .
همه ی این امکانات به چه درد او می خورد ؟
پس خوشبختی فقط در این چیزها نیست برای همین فکر کردم ببینم خدا چه نعمت هایی در اختیار من قرار داده .
من یک خانواده خیلی خوب دارم پدری که به خاطر خانواده اش از صبح تا شب زحمت می کشد
مادری که دلسوزانه در خانه برای ما زحمت می کشد .
خانه ای زیبا که در آن زندگی می کنم ،
دوستان خوب ، معلمان بسیار خوب و مهم تر از همه نعمت سلامتی که خدا به من داده و نعمت های بسیار دیگر .
اما با این همه نعمت ، حالا راه خوشبختی چیست ؟
به نظر من هر انسانی باید در زندگی قبل از هر چیز شکر گزار خدا باشد و مسیر درست را انتخاب کند .
مسیری که خدا از طریق پیامبران ما را به آن راهنمایی کرده.
از کجی ها و ناراستی ها دوری کنیم با کار و تلاش به اهداف خود برسیم .
ما نوجوانان با درس خواندن و رسیدن به مقاطع بالای علمی بتوانیم خدمتی به مردم بکنیم
سعی کنیم با پیروی از دستورات پیامبران و بزرگان دین در راه خوشبختی قرار بگیریم .
یک انسان هیچوقت یک پزشک ، یک هنرمند یا یک خلافکار به دنیا نمی آید
و این خود انسان است که در مسیری قرار میگیرد که مثلا یک پزشک میشود یا یک خلافکار .
پس سعی میکنیم همیشه از خانواده ، مربیان و معلمان راهنمایی بگیریم
درس بخوانیم ، با خدا باشیم و یادمان باشد که خوشبختی فقط در پولدار بودن با تحصیلات عالی نیست
نتیجه گیری: به نظر من یک انسان وقتی به خوشبختی نزدیک میشود که بفهمد خدا در این دنیا او را بیهوده میشود که بفهمد خدا در این دنیا او را بیهوده نیا فریده . سپس در را ه پوچ قرار نگیرد با اعتقاد به قلبی به خدا و وظایف دینی خود عمل کند . به حقوق سه گانه حق الله – حق النفس –و حق الناس عمل کند و با کار و تلاش زندگی مرفحی را برای خانواده خود فراهم کند ، اما از تجملات و ریخت و پاش ها ی اضافی دوری کند و اگر خیلی پولدار شد ، زکات و خمس و انفاق با دیگران را فراموش نکند و سعی کند با اخلاق بسیار خوب و رفتار نیکو خود را به خوشبختی نزدیک کند