جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب رمان آراد من آراد او سامیا دلیری

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط ASHVAN با نام رمان آراد من آراد او سامیا دلیری ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 317 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع رمان آراد من آراد او سامیا دلیری
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,872
26,781
مدال‌ها
8
معرفی رمان آراد من آراد او از سامیا دلیری
bd4b5a5c0855489dbdd7ac90defc1983.jpg

اسم رمان: آراد من آراد او
به قلم: سامیا دلیری
قیمت چاپ اول: ۸۱۰۰۰
تعداد صفحات: ۵۱۰
منبع: نشر آئی سا
خلاصه‌ای از اثر:
تارا بیش از دو سال است که حافظه خود را از دست داده و در این مدت با مردی به نام رامتین زندگی می کند، مردی که ادعا کرده پیش از اتفاق ناخوشایندی که فراموشی را برای او رقم زده است، آن دو نامزد بوده اند و با عشق به یکدیگر دل بسته بودند. هرچند تارا هیچ گاه عشقی شایسته را نسبت به رامتین در وجود خود احساس نکرده است و این دغدغه ی همیشگی ذهنش است که چرا عادت ها و علایقی دارد که از آن ها سر در نمی آورد، چطور ممکن است عاشق رامتین بوده باشد و حالا عشقی نسبت به او دلش را گرم نکند! همه چیز زمانی بدتر می شود که به واسطه کامیار در می یابد رامتین به او خ*یانت کرده است، کامیار پسری است که وجودش به تارا هیجان می دهد و علاوه بر آن تصویر مردی دیگر در رویاهای تارا روشن و پر رنگ است که حسی خفته را در وجود دختر بیدار می کند، حسی عاشقانه که او بیم دارد به گناه آلوده اش کند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین