جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

رمان منتشر شده رمان آرامش جانم اثر شیرین حاتمی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آثار منتشر شده شما توسط شاهدخت با نام رمان آرامش جانم اثر شیرین حاتمی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 157 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آثار منتشر شده شما
نام موضوع رمان آرامش جانم اثر شیرین حاتمی
نویسنده موضوع شاهدخت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها 0
بازدیدها 0
اولین پسند نوشته 0
آخرین ارسال توسط شاهدخت
Arameshe_janam-600x338.jpg
عنوان: آرامش جانم
نویسنده: @
ژانر: عاشقانه، اجتماعی
خلاصه: گاهی دوست دارم در گوشه ای از این خاطرات ترک‌ خورده ام بنشینم و بارها و بارها مرورشان کنم. آنقدرتکرارشان کنم که دیگر وابسته‌ هیچ صدایی هیچ بویی و هیچ چشمی نشوم،گاهی دوست دارم با تنهایی ام بساطی پهن کنم و منتظر رهگذر خسته ای باشم و گاهی دوست دارم آنقدر قهوه تلخ را مزه کنم که شیرینی تمام قندهای دنیا را ازیاد ببرم. حالا من مانده‌ام با تعداد زیادی خاطره.. که گاهی میانشان گم می‌شوم و گاهی به دنبال رهگذر خسته ای می‌گردم …
تکه‌ای از اثر: اخم کردم. ارش: بخورم اون جذبتو. خنده ام گرفت که خودم را کنترل کردم. ارش: وای خدا دلم نمیاد بزارم بری میترسم تو رو به سرقت ببرن. -تیکه کلام هات تو حلقم. ارش خندید. -تو مگه نمیای؟ ارش نگاهی به من کرد: اگه این مامان خانم بزاره که چرا. -برو راضیش کن تو هم بيا. ارش ذوق کرد: راست میگی؟ حقیقتا آرش مثل بچه ها بود یا شاید هم برای این بود که کودک درونش فعال بود مثل من نبود که سال ها بود کودک درونم رخت بسته بود و رفته بود و من اگر سال‌ها منتظرش بودم هم نمی آمد.
دانلود

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: pen lady
بالا پایین