هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
۱) برای ایجاد “هیجان” در داستان میتوان از راههای مختلفی استفاده کرد، یکی از آنها روش حادثه سازی است، .
یک اتفاق شگرف و هیجان آور و پرتحرّک میتواند داستان را از یکنواختی خارج کند.
مثال: (پروین در فکر تلفن مشکوکی که نیمه شب گذشته به همسرش شده بود ساعتها مشغول تماشای خیابان از پنجره طبقه پنجم بود، اما با شنیدن صدای جیغ های بی امان یک زن از بیرون از جا پرید، به دنبال صدا سرش را چرخاند که متوجه سقوط یک سیاهی در بیرون پنجره شد..)
این یک مثال بداهه بود. خواستم با ایجاد یک “حادثه” صحنهی آرامی که پروین در آن مشغول فکر کردن بود را به یک صحنه متحرک تبدیل کنم، .
✔تجربه شخصی من میگوید حادثه ای که میسازید نباید به اصل موضوع داستان بیربط باشد.
حادثه بهتر است به پیشبرد داستان کمک کند، و در جهت باز شدن گره به کار گرفته شود، زیرا اگر خوش یک گره اضافه کند و ذهن را گره اصلی دور کند باعث کسالت میشود.
۲) یکی دیگر از روشهای ایجاد هیجان، “درگیری” است.
.
✔درگیری میتواند بیرونی باشد یا بین شخصیتهای داستان اتفاق بیافتد!
همچنین درگیری ممکن است درونی و ذهنی باشد..