جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

روانشناسی کودک روش شناسایی و برخورد با کودک بیش فعال

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته روانشناسی کودکانه توسط Puyannnn با نام روش شناسایی و برخورد با کودک بیش فعال ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 96 بازدید, 4 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته روانشناسی کودکانه
نام موضوع روش شناسایی و برخورد با کودک بیش فعال
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,534
22,013
مدال‌ها
3
بیش فعالی یک اختلال در رشد بالای عصب ها است که معمولا در اوایل کودکی رخ می دهد و معمولا قبل از سن 7 سالگی می باشد و این اختلال باعث می شود که کودکان نتوانند از صحبت کردن یا فعالیت داشتن دست بکشند. کودکانی که سر جای خود نمی شینند ، حرف دیگران را گوش نمی دهند ، کار خودشان را انجام می دهند و برایشان مهم نیست که با کامنت های منفی دیگران روبرو شوند . گاهی اوقات برچسب مشکل ساز، خانه خراب کن و ویران گر نیز به آن ها زده می شود.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,534
22,013
مدال‌ها
3
چگونه رفتار طبیعی را از بیش فعالی تشخیص دهیم ؟

بسیار سخت است که بخواهیم این دو را از یکدیگر مجزا کنیم . اگر علائم را فقط گاهی اوقات مشاهده می کنید، کودک شما بیش فعال نیست اما اگر کودک بیشتر علائم بیش فعالی را از خود نشان می دهد و آن ها در مدرسه، مهمانی، خانه خود و مکان بازی این گونه رفتارها را از خود بروز می دهد، یعنی اینکه باید بیشتر به او توجه داشته باشید. زندگی با این نوع کودکان سخت است اما خوشبختانه با اقداماتی می توان تغییراتی را در رفتار آنان به وجود آورد و کمی آرامش را در محیط خانه برقرار کرد.

دسته بندی کودکان بیش فعال
1.پر تحرکی:

اینگونه کودکان دچار بیش فعالی که پرتحرک هستند بسیار بی قرار و ناآرامند و همیشه در حال حرکت و راه رفتن هستند . این گونه از کودکان در مدرسه با مشکلات زیادی روبرو خواهند شد.

2. کم توجهی:

این گونه کودکان تمرکز زیادی ندارند و همیشه در رویا و خیال زندگی می کنند . عدم تمرکز آنها در مدرسه سبب بروز مشکلاتی برای آنها خواهد شد .

3.تکانه ای:

این کودکان بیش فعال صبرو تحملشان اندک است طوری که حوصله ندارند صحبت های طرف مقابلشان تمام شود و میان صحبت های دیگران می پرند . این کودکان در مدرسه دوست ندارنند که درون صف بایستند.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,534
22,013
مدال‌ها
3
تمام این کودکان بیش از حد فعالیت دارند :

این جمله را نمی توان برای تمام کودکان بیش فعال تعمیم داد . می توان گفت که کودکان بیش فعال همگی بی توجه هستند اما لزوما هر لحظه در حال جنب و جوش نمی باشند.

* کودکان بیش فعال هرگز توجه و تمرکز ندارند :

این کودکان قادر هستند که روی فعالیت های خود تمرکز کنند و از آن ها لذت ببرند اما اصلا برایشان مهم نیست که چقدر سخت تلاش می کنند اما نسبت به کارهایی که دوست ندارند، ذره ای توجه ندارند.

*این کودکان اگربخواهند، می توانند رفتار خود را بهتر کنند.

کودکان بیش فعال ممکن است که بهترین هم باشند اما هرگز نمی توانند یک جا بنشینند، ساکت باشند یا توجه کنند. آن ها معمولا سرکش هستند و این کار را نیز با هدف انجام می دهند.

*این کودکان با همان بیش فعالی رشد می کنند.

این بیش فعالی به دوران نوجوانی نیز می رسد پس خیال نکنید که این مشکل به زودی حل می شود. درمان در این مورد بسیار ضروری است و می تواند مدیریت کردن علائم را به کودک آموزش دهد.

* دارو بهترین درمان برای بیش فعالی است.

اغلب برای این کودکان دارو تجویز می شود اما نمی توان آن را بهترین گزینه دانست . درمان موثر برای این کودکان شامل تحصیل ، رفتار درمانی ، حمایت در خانه و مدرسه ، ورزش کردن و تغذیه مناسب می باشد.

بیش فعالی به چه چیزی شبیه است ؟

با شنیدن این کلمه به یاد لغاتی مثل غیر قابل کنترل بودن ، حرکت مداوم ، بالا رفتن از دیوار راست و آشفته کردن اطراف می افتید اما واقعیت کمی پیچیده تر است . بعضی از این کودکان بیش از حد فعال هستند اما بعضی دیگر ساکت سر جای خود می نشینند ، در حالی که توجهشان صدها فرسخ دور تر از شرایط واقعی است. بعضی از آن ها تمرکز عجیبی روی کار خود دارند و برایشان سخت است که فکرشان را تغییر جهت دهند.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,534
22,013
مدال‌ها
3
علائم کودکان بیش فعال بستگی به شخصیتشان نیز دارد که شامل موارد زیر می باشد :
بی توجه اما نه بیش از حد فعال یا بی فکر.
بیش از حد فعال و بی فکر اما قادر به توجه کردن.
بی توجه، بیش از حد فعال و بی فکر ( رایج ترین نوع بیش فعالی)
علائم بی توجهی در کودکان بیش فعال:
این کودکان زمانی که در حال گوش دادن به مبحث مورد علاقه خود هستند یا در حالی که کاری را انجام می دهند که آن را دوست دارند ، هیچ مشکلی در توجه و تمرکز ندارند اما زمانی که کار آن ها تکراری یا خسته کننده باشد، سریعا حواسشان پرت می شود .

این کودکان اغلب نمی توانند کاری را به اتمام برسانند و از مراحل مهم و ضروری صرفنظر می کنند. نمی توان تکالیف مهم مدرسه را انجام دهند و شبیه بودن به بچه های معمولی برایشان سخت است . این کودکان معمولا به آرامش نیاز دارند و باید در محیطی بسیار ساکت قرار بگیرند تا بتوانند توجه کنند.

زود کلافه شدن هنگام انجام کار.
گوش دادن به صحبت دیگران.
سخت به یاد آوردن مطالب و دستور العمل ها مخصوصا در درس.
توجه نکردن به جزئیات.
برنامه ریزی نداشتن و ناتوانی در تمام کردن پروژه ها.
گم کردن اسباب بازی، کتاب ها و دیگر وسایل.
علائم بیش از حد فعال بودن :
یکی از بارزترین نشانه این کودکان بیش از حد فعال بودن می باشد . بعضی از کودکان طبیعتا بازیگوش هستند اما کودکان بیش فعال همیشه در حال تکان خوردن می باشند. آن ها سعی دارند که چندین کار را همزمان انجام دهند ، بعد از یک کار سریعا به کار دیگر مشغول شوند و هنگام نشستن مدام تکان می خورند و پاهایشان را تکان می دهند .

مدام بیقرارند.
در نشستن مشکل دارند.
مدام در حال راه رفتن و دویدن و بالا رفتن هستند.
بیش از حد صحبت می کنند.
سریعا تغییر علاقه می دهند.
علائم بی فکری در این کودکان:
بی فکری در این کودکان باعث از دست دادن کنترل می شود. آن ها وسط مکالمه ها می پرند، حواس دیگران را پرت می کنند ، خلوت را بهم می زنند ، سوالات بی مربوط سر کلاس می پرسند و جملاتی مثل، " صبر کن " یا " چند لحظه سکوت کن " برای این کودکان کاملا غیر قابل درک است .

بدون فکر کار می کنند.
به جای عمل کردن، حدس می زنند.
وسط حرف و بازی دیگران می پرند.
در زمان غلط به سمت دیگران می روند.
هیجانات قوی خود را کنترل نمی کنند .
 
بالا پایین