روغن را درون تابه داغ کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود .
۲
مرغ را نیز به آن بیافزایید و کمی تفت دهید.
۳
سُس تند و سُس گوجه فرنگی را درون تابه بریزید و قارچ، آویشن و در صورت نیاز مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
۴
لازانیا را در قابلمه ی بزرگی از آب جوش، نمک و روغن بجوشانید
۵
وقتی ورقه های لازانیا نرم شدند ، با احتیاط آن ها را از درون آب جوش خارج و آبکشی کنید.
۶
روی آن ها کمی آب ولرم بگیرید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا خشک شود.
۷
فر را با دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت یا ۱۸۵درجه ی سانتی گراد روشن کنید تا داغ شود.
۸
یک ظرف مناسب فر انتخاب کرده و کف آن را مقداری روغن و سُس گوجه فرنگی بمالید.
۹
برای هر رولت یک ورقه لازانیا را روی هم قرار دهید و بین لایه ها از مایه گوشتی و پنیر پیتزا بریزید . سپس لازانیاها را از یک طرف بپیچید تا مثل رولت شود.
۱۰
رولت ها را درون ظرف آماده شده بچینید و روی آن ها مقداری سُس و پنیر رنده شده بریزید.
۱۱
ظرف را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آن آب شود.
۱۲
رولت ها را در ظرف دلخواه سرو کنید و روی آن ها را با پیاز حلقه شده و گشنیز یا جعفری تزئین کنید.