- Oct
- 4,125
- 18,200
- مدالها
- 3
ای وای نه... :/نه
هر صفحه رو که می خونم و حفظ می شم با غلط گیر نابودش می کنم و بعد جرش می دم
اصلا هم شیزوفرنی ندارم😐
من کتاب برا خودم هم نباشه روش حساسم:///
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!ای وای نه... :/نه
هر صفحه رو که می خونم و حفظ می شم با غلط گیر نابودش می کنم و بعد جرش می دم
اصلا هم شیزوفرنی ندارم😐
آره خب هرکس یه هدفی داره😊من هدفم از رمان نوشتن این هست که سبک درست زندگی رو به آدمها نشون بدم.اره منم بیشتر از هر چیزی رو دفتر های خودم حساس رمان های که مینویسم... تمام رمان های که مینویسم احساسات خودم هستش حرف های که تو اون موقع میتونم بزنم و نمیتونم بزنم.... وقتایی که بهم زور میگن وقتایی که کم میارم ... تنها دلیل نوشتن رمان فقط خالی شدن خودمه...
زندگی شخصیت رمان هم به خودم نزدیک نیست ولی دیالوگ همون دیالوگ های زندگی شخصی خودمه
اره درسته شاید رمان های تو بیشتر به واقعیت نزدیک باشند در همه ژانر مینویسی ولی من فقط عاشقانه.... ب اون بیشتر احساس سبکی میکنم...آره خب هرکس یه هدفی داره😊من هدفم از رمان نوشتن این هست که سبک درست زندگی رو به آدمها نشون بدم.
اخلاق درست. اینکه به عشق و احساسات هم احترام بزاریم.
همه چیز پول و قیافه نیست یه چیزی مثل عشق ارزشش بیشتر از هرچیزی هست.
من هدفم از رمان نوشتن خیلی چیزها هست ولی اصلی ترین گزینههاش اینا هست.
درسته انشالله موفق باشی😊👑اره درسته شاید رمان های تو بیشتر به واقعیت نزدیک باشند در همه ژانر مینویسی ولی من فقط عاشقانه.... ب اون بیشتر احساس سبکی میکنم...
من تنها چیزی که تو رمان هام اسمی ازش نمیبرم پول هستش هم ممکنه مخاطب به خاطرش احساس بدی نسبت به نویسنده پیدا کنه و هم هیچ دوست ندارم در مورد کودک کار و بی پولی و این جور چیزا چیزی بنویسم و هم احساس ناراحتی نسبت به این موضوع دارم حالم با این موضوع خیلی بد میشه
نح اصلاسلام سلام😇
روی کتابات حساسی 🥴
به نظرت این حساسیت به خرج دادن برای چیه ؟🧐
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک