جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

چالش روی کتابات حساس هستی 😖

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط حنا نویس با نام روی کتابات حساس هستی 😖 ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 418 بازدید, 20 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع روی کتابات حساس هستی 😖
نویسنده موضوع حنا نویس
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط EMMA-

EMMA-

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
4,125
18,200
مدال‌ها
3
نه
هر صفحه رو که می خونم و حفظ می شم با غلط گیر نابودش می کنم و بعد جرش می دم
اصلا هم شیزوفرنی ندارم😐
ای وای نه... :/
من کتاب برا خودم هم نباشه روش حساسم:///

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7
اره منم بیشتر از هر چیزی رو دفتر های خودم حساس رمان های که می‌نویسم... تمام رمان های که می‌نویسم احساسات خودم هستش حرف های که تو اون موقع میتونم بزنم و نمی‌تونم بزنم.... وقتایی که بهم زور میگن وقتایی که کم میارم ... تنها دلیل نوشتن رمان فقط خالی شدن خودمه...
زندگی شخصیت رمان هم به خودم نزدیک نیست ولی دیالوگ همون دیالوگ های زندگی شخصی خودمه
آره خب هرکس یه هدفی داره😊من هدفم از رمان نوشتن این هست که سبک درست زندگی رو به آدم‌ها نشون بدم.
اخلاق درست. این‌که به عشق و احساسات هم احترام بزاریم.
همه چیز پول و قیافه نیست یه چیزی مثل عشق ارزشش بیشتر از هرچیزی هست.
من هدفم از رمان نوشتن خیلی چیزها هست ولی اصلی ترین گزینه‌هاش اینا هست.

EMMA-

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
4,125
18,200
مدال‌ها
3
آره خب هرکس یه هدفی داره😊من هدفم از رمان نوشتن این هست که سبک درست زندگی رو به آدم‌ها نشون بدم.
اخلاق درست. این‌که به عشق و احساسات هم احترام بزاریم.
همه چیز پول و قیافه نیست یه چیزی مثل عشق ارزشش بیشتر از هرچیزی هست.
من هدفم از رمان نوشتن خیلی چیزها هست ولی اصلی ترین گزینه‌هاش اینا هست.
اره درسته شاید رمان های تو بیشتر به واقعیت نزدیک باشند در همه ژانر می‌نویسی ولی من فقط عاشقانه.... ب اون بیشتر احساس سبکی میکنم...
من تنها چیزی که تو رمان هام اسمی ازش نمی‌برم پول هستش هم ممکنه مخاطب به خاطرش احساس بدی نسبت به نویسنده پیدا کنه و هم هیچ دوست ندارم در مورد کودک کار و بی پولی و این جور چیزا چیزی بنویسم و هم احساس ناراحتی نسبت به این موضوع دارم حالم با این موضوع خیلی بد میشه

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7
اره درسته شاید رمان های تو بیشتر به واقعیت نزدیک باشند در همه ژانر می‌نویسی ولی من فقط عاشقانه.... ب اون بیشتر احساس سبکی میکنم...
من تنها چیزی که تو رمان هام اسمی ازش نمی‌برم پول هستش هم ممکنه مخاطب به خاطرش احساس بدی نسبت به نویسنده پیدا کنه و هم هیچ دوست ندارم در مورد کودک کار و بی پولی و این جور چیزا چیزی بنویسم و هم احساس ناراحتی نسبت به این موضوع دارم حالم با این موضوع خیلی بد میشه
درسته انشالله موفق باشی😊👑

EMMA-

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
4,125
18,200
مدال‌ها
3
نه من هدف خاصی ندارم شاید هدفم مشهور شدنه (با این دست به قلمی که دارم:/) هانی نبینه://
نه فک نکنم هدفی داشته باشم فقط جهت خالی شدن خودم همین....
همچنین عزیزم توهم موفق باشی عزیز دلم

bishamloo

سطح
3

رنک دار بازنشسته
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
964
5,361
مدال‌ها
5
آرع
چون دوسشون دارم یا شایدم میخوام تمیز باشن یا سالم بمونن

Jena

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
272
323
مدال‌ها
4
صد در صد
نمیدونم
دلایل زیاد داره
ولی اصلی ترینش وسواسمه:/

آفرودیت؛

سطح
1

سرپرست بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,366
7,108
مدال‌ها
3
خیلی حساسم
کتابی که من صاحبشم باید خیلی خوب تمیز و مرتب بمونه به هرکسی هم نمیدم(یه بار دادم یکی فقط جنازش باقی مونده بود صفحه هاش همه جانباز بودن؛/////)

Smile

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jun
1,742
2,544
مدال‌ها
2
😐😂معمولا اول یکی از کتابایی که حساسیتی ندارم نسبت بهش رو به طرفم پیشنهاد میدم 😐😂بعدم اگه دیدم جنازه کتاب و آورد دیگه هری! 😐😂والا کتاب حرمت داره... در کل رو کتابام غیرت دارم.

بالا پایین